18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
W najbliższy weekend w Czeskich Budziejowicach odbędzie się już trzecia w ciągu ostatnich tygodni demonstracja przeciwko cygańskiej przestępczości, zwołana przez miejscową ludność w odpowiedzi na nasilające się akty przemocy ze strony cygańskich “współobywateli”.

Podobna demonstracja w tym mieście odbyła się w ostatnią sobotę. Kilkuset mieszkańców Budziejowic, wspomaganych przez nacjonalistów wyszło na ulice głośno sprzeciwiając się cygańskiej przestępczości i bezkarności. Naprzeciw im wyszły grupy miejscowych Cyganów “wyposażonych” m.in. w pałki i kije bejsbolowe, a także uzbrojone oddziały policji, które brutalnie stłumiły demonstrację oburzonych Czechów.

Tydzień wcześniej, 22 czerwca, demonstrowano w Duchcowie, gdzie doszło do brutalnego ataku kilku Cyganów na młode małżeństwo. Film przedstawiający pobicie młodej pary:

Wirusowo rozniósł się po internecie, wywołując oburzenie mieszkańców miasta, którzy zwołali w tej sprawie spontaniczny protest. Manifestacja w Duchcowie również spotkała się z policyjnymi represjami.

Obecnie trwają przygotowania do kolejnego protestu w Czeskich Budziejowicach. Media w całych Czechach grzmią o “zlocie ekstremistów”, zaś burmistrz miasta nawołuje mieszkańców do nieuczestniczenia w demonstracji (nie zwracając uwagi na fakt, że organizują ją właśnie mieszkańcy). Rzecznik miejscowej policji mówi natomiast o “spodziewanym czarnym scenariuszu”, sugerując tym samym, że demonstranci najprawdopodobniej ponownie spotkają się z agresją ze strony policjantów.

W relacjach z zeszłotygodniowej manifestacji głównonurtowe portale chętnie pokazują skromną kontrmanifestację społeczności cygańskiej, pełną dzieci i uśmiechniętych Cyganek. Żaden z serwisów nie pokazał jednak “mniej oficjalnej” części rzeczonej kontrmanifestacji, czyli uzbrojonych w pałki grup agresywnych Cyganów. “Mniej oficjalną” część ujrzeć można na poniższym filmie:

autonom.pl/?p=6256

[img:38afbce7ca]http://imagehost4.online-image-editor.com/oie_upload/images/411403610fi0rvOS/4114213rrE3IF6E.jpg[/img:38afbce7ca]
Zgłoś
Tafariel 2013-07-05, 9:57 5
Do czego to doszło, że we własnym kraju ma się mniej praw niż jakieś przyjezdne kundle...

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Ronoaro 2013-07-05, 9:58
Głupi Czesi! Wystarczy cyganom dać większe zapomogi, ładne mieszkania i dobre jedzenie, podobno będą później grzeczni.

Nie wiem na pewno, ale na Superstacji tak mówili i jeszcze dodawali, że to wszystko wina czeskich nazistów, faszystów i narodowców.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
Calatin 2013-07-05, 10:00 3
Wiwat tolerancja ! Wiwat poprawność polityczna ! Zasiłki niech jeszcze zwiększą.
Zgłoś
karkry123 2013-07-05, 10:06
Pierd0l0ne brudasy... Wydupczac do rumuni!!!
Zgłoś
Slavomiro 2013-07-05, 10:12
Obie nacje warte tyle samo. Jak kto nie wierzy to zapraszam nad zalewy w Czechach gdzie notorycznie okradane są auta na polskich numerach. Tylko w Terlicku w tym sezonie 5 masowych zgłoszeń - jak dobrze zrozumiałem to zawsze tylko rejestracje PL :/ Kurna - ludzie im zarabiać dają i to wcale nie mało a tym jeszcze mało.
Zgłoś
p................a 2013-07-05, 10:17
jebac cyganerie ale opowiem wam historie, kiedys bylismy na wycieczcce w hiszpanii i chcielismy zajarac skuna z ziomkami, no to zagadalismy do jakiegos tam gnojka zeby nam ogarnał bo mowil ze ma no to dalismy mu hajs i mial przyniesc ale ten jebany mlody cygan z lat 18 nie przyniósł no to chuj my wkurwieni musielismy sie upic w barze pod hotelem, na drugi dzien pijemy w tym barze znowu i spotkalismy tego malego cygana no to sie pytam gdzie ten hajs a ona ze nie ma, no to mu najebalismy fest mocno xD no ale to nie koniec historii, cofnelismy sie do baru i dalej pijemy , i tu wpada kurwa z 30 cyganow i jeden boss gruby ze zlotem na szyji ale tak gruby ze masakra, i sobie myslimy juz po nas ale gadka z grubym przywódca o co poszło i w ogole i szef baru cos tam mowil zeby sie tu nie bic ze chlopaki przyjechali na wakacje z polski, a jak grubas tylko uslyszal slowo poland, odrazu oczy szerokie i zaczal mowic ze wszystko ok wszystko wporzadku i ze sprawa zalatwiona i sie zawineli xD wiec podobno cyganeria pierdolona sie boi polaków xD
Zgłoś
Calatin 2013-07-05, 10:41 4
@Up: Weź mi sprzedaj jeszcze skórę tego smoka co go tam upolowałeś.
Zgłoś
billabong 2013-07-05, 10:53
Cyganskie kurwy bez honoru...Tfu.....!
Zgłoś
towerfox 2013-07-05, 10:55
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Peter-Norivotset 2013-07-05, 11:03
Bambi~ napisał/a:

Hyhy wasza natomiast walka w internetach jest fpytkę Już widzę, jak to szajbka wjeżdża na dzielnicę na kilka samochodów i robi przekopkę

U mnie kiedyś w małej mieścinie(ładnych pare lat temu) było pare akcji, że cyganie okradały sklepy, wyskakiwały do kobiet w nocy i inne.
Na odpowiedź "ulic" nie trzeba było długo czekać-2 tygodnie ostrego napierdalania cyganów. Od wtedy jest spokój z brudasami.

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
stroworts 2013-07-05, 11:05
Ej nie pierdolcie, że Czesi pizdy, bo w Polsce te brudasy są bronione i nikt z tym nic nie robi, chory rząd, POLSKA DLA POLAKÓW!!!
Zgłoś
RedBullo 2013-07-05, 11:19
Byłem w Czechach jakieś 2 miesiące temu i nie zgadzam się że problem jest mały, byłem w 4 miejscowościach w tym w Libercu i bardzo dużo osób spotkanych przeze mnie to byli własnie cyganie , więc problem jest duży, kurwy się panoszą i nie przestaną
Zgłoś
vassili 2013-07-05, 11:22 2
Każdy kto mieszka przy granicy z Czechami wie jak to jest mieć za "sąsiadów" cyganów. Przyjeżdżają kilkoma samochodami, obserwują domy i kradną wszystko co nie jest przyczepione do podłoża.
Zgłoś
tadzix48 2013-07-05, 11:28
jak nie cierpię tego co zrobił Hitler tak tych jakbym tylko mógł wszystkich zgładził.
Zgłoś
100PROcentZmC 2013-07-05, 11:39 1
Wyjebać to brudne ścierwo raz na zawsze...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów