📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Normalnie bym mu 1 eurogabke tipa dal za taki show
LASVEGAS88 napisał/a:
się kurwa znosz na laniu piwa
ciekawe jak byś nalał 200 piw w 30 min np: Oktoberfest
przez 10 kraników,
i nie przesadzajmy maja piane na 4palce z czego 2 są poza kuflem wiec pojemność się zgadza
LASVEGAS nie trzeba sie znać na laniu piwa
wystarczy, że jesteś smakoszem tego trunku
piłem kiedyś takie piwo lane w ten sposób - beznadzieja, bez gazu i smaku prawdziwego piwa
jak się robi na ilość a nie na jakość to niestety ale klient zawsze obrywa
wystarczy, że jesteś smakoszem tego trunku
piłem kiedyś takie piwo lane w ten sposób - beznadzieja, bez gazu i smaku prawdziwego piwa
jak się robi na ilość a nie na jakość to niestety ale klient zawsze obrywa
najlepszy 2:05 koleś z JEDNĄ filiżanką kawy xD
kufffa chcialem sie napic nie ogolic....
Hmmm oni jeszcze nie znają nalewania po ściance... A nie myślałem, że to taki nowy polski wynalazek
sylweeczek, zależy co nalewasz, bo jak np. Lecha to nie mamy o czym mówić...
fakt - piwo ma mniej gazu, ale za to czuć wszystkie "smaczki"... miód, orzechy, karmel i goryczkę...
dużo zależy też od gazu podłączonego do nalewaka.
w przyzwoitym barze (nie w lokalu typu "U Stacha") zamówcie sobie Pilsnera albo Budweisera (ale czeskiego!) nalewanego normalnie, wypijcie, przepłuczcie usta wodą, odczekajcie parę minut. Potem zamówcie to samo piwo lane "po czesku". Zajmie to parę minut ale warto ... jak nie zauważycie różnicy w smaku to oznacza, że zamiast języków macie drewniane kołki
...a sztywna, kremowa piana oznacza, że szkło, w którym podany jest napój jest czyste, a piwko dobrej jakości
fakt - piwo ma mniej gazu, ale za to czuć wszystkie "smaczki"... miód, orzechy, karmel i goryczkę...
dużo zależy też od gazu podłączonego do nalewaka.
w przyzwoitym barze (nie w lokalu typu "U Stacha") zamówcie sobie Pilsnera albo Budweisera (ale czeskiego!) nalewanego normalnie, wypijcie, przepłuczcie usta wodą, odczekajcie parę minut. Potem zamówcie to samo piwo lane "po czesku". Zajmie to parę minut ale warto ... jak nie zauważycie różnicy w smaku to oznacza, że zamiast języków macie drewniane kołki
...a sztywna, kremowa piana oznacza, że szkło, w którym podany jest napój jest czyste, a piwko dobrej jakości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów