Droga amebo. Na innych filmikach z tego karambolu widać że i osobówki nie wychamowują. Ale jestes typowym debilem powielajacym teorie flustratów internetowych.
Tania amebo. Nie wiem co oznacza słowo flustrat, ale mniejsza z tym. WyChamowują też ci wyszło I ty mnie śmieciu od debili wyzywasz? Bronisz "zawodowych" kierowców, którzy w takich warunkach zapierdalają kilkunastu lub kilkudziesięcio tonową ciężarówką jak bezmózgie psy? Pierdolnij się w ten pusty łeb to może coś ci tam jeszcze zaskoczy.
I ty mnie śmieciu od debili wyzywasz? Bronisz "zawodowych" kierowców, którzy w takich warunkach zapierdalają kilkunastu lub kilkudziesięcio tonową ciężarówką jak bezmózgie psy? Pierdolnij się w ten pusty łeb to może coś ci tam jeszcze zaskoczy.
Szczekasz jak obsrany burek. Nie różnisz sie niczym od typowego przygłupa z wydumanym ego komentujacego wyczyny po steoretypach.
Szczekasz jak obsrany burek. Nie różnisz sie niczym od typowego przygłupa z wydumanym ego komentujacego wyczyny po steoretypach.
Przepraszam, cofam swoje słowa. Jesteś tak głupi, że już nic ci nie pomoże.
i jak zawsze pierdolone butelkoszczochy robią spustoszenie. Mają cb i większe pole widzenia, ale mózgu te kurwy już nie mają.
No i pała z fizyki skoro twierdzisz, że kierowca ciężarówki w xamieci albo mgle ma większe szansę dostrzec tylne światłą samochodów. To kierowcy osobówek dali ciała. Brak awaryjek i trójkątów ostrzegawczych.
No i pała z fizyki skoro twierdzisz, że kierowca ciężarówki w xamieci albo mgle ma większe szansę dostrzec tylne światłą samochodów. To kierowcy osobówek dali ciała. Brak awaryjek i trójkątów ostrzegawczych.
TROJKĄTÓW OSTRZEGAWCZYCH? ty jesteś jakiś piźnięty, skoro myślisz, że ktokolwiek kto używa mózgu będac uczestnikiem karambolu spędziłby w aucie dłużej niz 20 sekund. W takim momencie jedyne co robisz to wychodzisz z auta i spierdalasz za barierki po prawej stronie. Przeciez jakbyś poszedł wystawic trojkat to pierwszy lepszy pojazd by zdmuchnał ciebie razem z nim. Ja nie wierze, ze w rocznikach 80 czy 90 są dalej tacy debile jak nasi starzy, czyli kompletnie bez wyobraźni na drodze. Jak jedziesz zestawem w takich warunkach to max 50 km/h, a nie 90. Ja normalnie nie wierze, że codziennie na drodze spotykam takich tłuków jak ty. Gośc w mercu zatrzymał się z 15 metrów przed pojazdem poprzedzającym, a i tak butelkoszczoch go wbił w to auto. No mógł iśc wystawić trójkąt ostrzegawczy, wtedy byłoby git XD
Widzicie jak pięknie po Niemiecku nauczeni! Za barierami odrazu stoją, a nie jak Polacy siedzą i pilnują aby im na autorstadzie wozu w korku ktoś nie zawinoł.
idź niemcowi pałke zrobić
oczywiście kurwy tirowcy śmiecie powodują masakrę, jak ja nienawidzę tych kurwer do auswitz razem i ich dziećmi wysłalbym gdybym tylko mógł
Najebane masz pięknie we łbie
Typowy wykopek.
o czym ty do mnie rozmawiasz glowa cie nie boli kolego?
i jak zawsze pierdolone butelkoszczochy robią spustoszenie. Mają cb i większe pole widzenia, ale mózgu te kurwy już nie mają.
U Pepika CB zakazane.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów