📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i jak zawsze pierdolone butelkoszczochy robią spustoszenie. Mają cb i większe pole widzenia, ale mózgu te kurwy już nie mają.
Legenda głosi że cały czas na siebie wpadają...
sadistic.pl/t/553624
sadistic.pl/t/553624
Jak przyszedłem do roboty na zmywak to on "awansował" na tz.prepa.Czyli przygotowywanie półproduktów na kuchnie. Już nie zmywał. Tak mu się we łbie poprzewracało że zaczął wydawać mi polecenia jak head chef. A czytać i pisać to tylko imię i nazwisko swoje. Ale dobry chłopak był.
Pozdrowienia Czimbika.
Jak przyszedłem do roboty na zmywak to on "awansował" na tz.prepa.Czyli przygotowywanie półproduktów na kuchnie. Już nie zmywał. Tak mu się we łbie poprzewracało że zaczął wydawać mi polecenia jak head chef. A czytać i pisać to tylko imię i nazwisko swoje. Ale dobry chłopak był.
Pozdrowienia Czimbika.
przypuszczalnie do scalenia; sadistic.pl/tym-czasem-u-jozinojebcow-z-bazin-vt553501.htm
oczywiście kurwy tirowcy śmiecie powodują masakrę, jak ja nienawidzę tych kurwer do auswitz razem i ich dziećmi wysłalbym gdybym tylko mógł
Mądry pepik zjechał.
jozue napisał/a:
oczywiście kurwy tirowcy śmiecie powodują masakrę, jak ja nienawidzę tych kurwer do auswitz razem i ich dziećmi wysłalbym gdybym tylko mógł
Popłacz sobie, tupnij nóżka i idź do mamy niech cie przytuli
Maras0803 napisał/a:
i jak zawsze pierdolone butelkoszczochy robią spustoszenie. Mają cb i większe pole widzenia, ale mózgu te kurwy już nie mają.
maja też większa drogę hamowania takim zestawem
Czeski film
tiry powinny mniej zarabiać
Maras0803 napisał/a:
Droga amebo. Na innych filmikach z tego karambolu widać że i osobówki nie wychamowują. Ale jestes typowym debilem powielajacym teorie flustratów internetowych.
Maras0803 napisał/a:
Mózg zaćpany albo już dawno wyżarty.
maja też większa drogę hamowania takim zestawem
To jak mają dluzsza droge hamowania to niech bardziej uważają, ja pierdole. Bronisz takich zjebów, ktorzy przy slabej widocznosci i nawierzchni drogi stwarzają zagrozenie dla zycia normalnych ludzi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów