18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Czeskie psy policyjne
BongMan • 2012-01-31, 13:28
Strach się bać...

A tak poważnie, te psy są szkolone do szukania narkotyków. Czesi są mądrzy. Owczarek niemiecki żre tyle co 5 yorków, więc pomyśleli sobie, że skoro pies ma szukać dragów, to nie musi być wielki i groźny.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Bridgwater88 2012-01-31, 13:33 1
Ale nam sie sasiedzi udali...
Zgłoś
batmanx19 2012-01-31, 14:19 3
nie ma zartow mam takiego diabla w domu co skurwysyn wszystkich gryzie to szok juz tylko czekam az zdechnie
Zgłoś
silverrose 2012-01-31, 14:23 22
to czesi teraz dwie kabury beda nosic? Pierwsza na pistolet druga na yorka
Zgłoś
C'est Ca 2012-01-31, 15:03 3
Przyjebie go walizka albo coś podobego, wyjdą mu flaki dupą, to się skończy, kurwa, kariera psa policyjnego ...
Zgłoś
kaiel 2012-01-31, 17:01
bo pies w czechach knedle musi żreć

plotę bzdury

*sypki drift po blacie*
Zgłoś
djoshin 2012-01-31, 19:31 1
Zgłoś
mikel1994 2012-02-01, 12:52
A moi sąsiedzi hodują takich kurwa 10. Przejść się obok tego nie da na chodniku, bynajmniej nie dlatego bo gryzą (to nie jest wielki problem), ale plącze się to kurestwo między nogami, by je chuj powystrzelał. Wkurwiające psy.

"Kto się przezywa ten sam się tak nazywa pajacu jebany"
Zgłoś
kroplowa 2012-02-01, 13:44 1
One tak piszczą jak zabawki??
Zgłoś
Krzysztov 2012-02-01, 15:10
Jak to wygląda, ja pierdole.
Policja ze szczurami na smyczach chodzi
Zgłoś
a................0 2012-02-01, 15:17
Czytałem, że te przodkowie tych włochatych parówek byli drapieżnikami, toteż yorki są z natury agresywne. Ludzie trochę je skrzywdzili doprowadzając podczas hodowli bojowego psa do rozmiarów i wyglądu maskotki. No i wyszło takie małe coś, hałaśliwe i wkurwiające.
Zgłoś
lintu 2012-02-01, 15:33
To one coś kurwa robią poza darciem mordy i szarpaniem nogawek?
Zgłoś
logicoperation 2012-02-01, 16:15
Tak sie kurwa smiejecie a u nas w polsce psy do szukania narkotyków to tez nie wielkie owczarki tylko zazwyczaj małe pieski. sie naoglądaliscie straznika z teksasu to teraz chojrakujecie.
Zgłoś
efiksowy 2012-02-01, 20:55
a jak podejrzany zbiegnie to smiesznie bedzie wygladac taka akcja: "bier go killer!!"
Zgłoś
masshacker 2012-02-02, 1:19
prowadząca ma usta tak wielkie że chybaby mnie zmieściła
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów