Notka z fejsa:
Notka z fejsa:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
spaliśmy u emigrantów, nasza kamera rejestrowała ich życie. Z tych materiałów powstanie pełnometrażowy film dokumentalny „Wiwat Polonia!"
nie przyszło wam do głowy że to mogło być ustawione? na poczet filmu dokumentalnego ?
z takimi smaczkami film jest atrakcyjniejszy.
Ale jeżeli to jest prawda Czesław dobrze zrobił , czy zbyt chamsko ? nie ! czemu nie ? bo Czesław nie mówi po polsku perfekcyjnie był wkurwiony i szukał najprostszych słów.
Artysta, co 3/4 życia spędził poza granicami naszego kraju (a krytykuje Polskę przy niemal każdej okazji) i pijana lafirynda, co sobie musi na koncercie przez telefon porozmawiać. Obydwoje siebie warci...
Co za untermensch.. Ty za to nawet kurwa nie wiesz co to jest krytyka. Naprawdę polaczki zróbcie to dla siebie i zajrzyjcie czasem do słownika, bo jak już pozujecie na takich kurwa patriotycznych mędrców, to wypadałoby się chociaż zapoznać z określeniami, których tak często używacie..
Z innych relacji z koncertu wynika, że "pan" (w cudzysłowie bo pomyłką jest obdarzanie jakimś szacunkiem takiego osobnika, który w wulgarnych słowach obraża damy) był pijany, zamiast spiewać (choć śpiewem też jego twórczości bym nie nazwał) to głównie gadał coś do siebie i mamrotał do mikrofonu i co chwile wrzucał jakieś teksty na Polaków (że sami sobie zgotowaliście ten los, mieszkacie w norch jak szczury żeby tylko parę funtów zaoszczędzić etc oraz oczywiście standardowy pocisk "Polaczki"), z obfitej relacji wideo wycięto niemal wszystko to co miały do powiedzenia "pijane" panie i pozostawiono jedynie kilka sekund "tłumaczenia się" tego "artysty" (i tak poprzycinane i posklejane)... Wolność słowa
szczerze wątpię, byłem na jednym z tych koncertów i tak, gadał sporo, bo tak wyglądają wszystkie jego koncerty, a z tym co mówił niejeden emigrant się uosabia, było kulturalnie i na luzie, kurwa, tylko cebulandia twojego pokroju jak zawsze znajduje jakies ale bez żadnych potwierdzonych info. Także potwierdzone info od uczestnika: czeslaw jest przechuj za to co stworzyl (tj. tą trasę) a koncerty, czy raczej spektakle przemiodne
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów