📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale brzydki małp
I laska jak na czarną przystało ma imię jak nazwa choroby wenerycznej, która sprawia że kutas gnije, odpada i powstaje drugi anus, albo jak nazwa maszyny do obciągania czarnych faj - Oszafaja.
@Matt
za taki obrazek powinieneś dostać bana... aby można było rozkręcić gównoburzę i rozpopularyzować go jeszcze bardziej
za taki obrazek powinieneś dostać bana... aby można było rozkręcić gównoburzę i rozpopularyzować go jeszcze bardziej
plastic napisał/a:
@Matt
Nowy na sadolu?? ..... to nie pudelek czy stowarzyszenie BLM na twiterzee .. pomyliłeś portale.
mygyry napisał/a:
Ludzie którzy dają kasę takim mendom są pierdolnięci
Niech każdy robi z kasą, co mu się podoba. Najważniejsze, żeby to nie było z podatków, tylko z własnego wyboru.
Justynka99 napisał/a:
Niech każdy robi z kasą, co mu się podoba. Najważniejsze, żeby to nie było z podatków, tylko z własnego wyboru.
Z nimi jest jak z gołębiami czy innymi szczurami, im więcej rzucisz tym więcej się ich pojawi a potem się okazuje, że z podatków trzeba likwidować tego konsekwencje więc tak krótkowzrocznie tego nie traktuj.
plastic napisał/a:
@Matt
Schowaj się pod spódnicę swojej mamusi. Albo tatusia.
Sam zresztą wiesz gdzie masz lepiej.
Wkurwioes mnie fest.
To Sadistic.
Scierwo pisu
o ja jebie panowie macie racje. to sadistic, portal o dziwnie duzym zageszczeniu baranów niepotrafiących czytać. jebani troglodyci
i jeszcze te plemienne teksty "to sadistic"
no ale duzo was tu takich - cztery piwka po robocie, łapy w smarze i polskie kabarety.
wkurwiles mnie fest amebo
i jeszcze te plemienne teksty "to sadistic"
no ale duzo was tu takich - cztery piwka po robocie, łapy w smarze i polskie kabarety.
wkurwiles mnie fest amebo
marcino_zly napisał/a:
Schowaj się pod spódnicę swojej mamusi. Albo tatusia.
Sam zresztą wiesz gdzie masz lepiej.
Wkurwioes mnie fest.
To Sadistic.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów