Fach w żółtych łapkach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
w chinach nawet ludzie z zespołem downa pracują jak automaty.
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Velture napisał/a:
Niesamowite jest to, że taniej wychodzi taka baba niż maszynka do liczenia banknotów...
W Chinach jest jedna zasada, taniej jest dopłacać do pracownika grosze, niż fundować zaplecze socjalne.
I tak 12 godzin za miskę ryżu
@up, no, tak zaczynali ci, którzy teraz wykupują firmy na całym świecie
Zle napisales, to maszynka zapierdala jak cikulinka
z punktu widzenia kobiety: my hajsu nie liczymy, my go wydajemy!
Tyle sie naliczyła a to podobno 3.50 na Nasze
I tak po dniu liczenia manko na [w przeliczeniu] 167 dolarów, bo kobita miała np. palucha zdrętwiałego.
Amator, w miodowych latach norek potrafił liczyć pliki banknotów na słuch to był bodajże odcinek pt "awans"
Ale kurwa nie liczy całego pliku i potem ten plik odkłada i zapisuje. Rozumiem, jakby policzyła np 100 banknotów i wyjeła z pliku. A ona część odlicza i całość pliku odkłada. Dla mnie bez sensu.
Chyba, że to tylko "rozmowa kwalifikacyjna" Ale to jak ją kurwa sprawdzą czy się nie jebła...
Chyba, że to tylko "rozmowa kwalifikacyjna" Ale to jak ją kurwa sprawdzą czy się nie jebła...
Cytat:
Niesamowite jest to, że taniej wychodzi taka baba niż maszynka do liczenia banknotów...
Weź pod uwagę, że ktoś musi te pieniądze do maszynki wkładać. Wychodzi taniej o cenę maszynki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów