To co czirliderki robią w szatni przed występem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Przecież one wiedziały o kamerze i właśnie dlatego robiły co robiły każdy kurwidołek chce zostać gwiazdą i przed kamerą zrobi wszystko by być w centrum uwagi.
brakuje tam tylko mojego kutasa obijającego się o ich nagie pośladki
brakuje tam tylko mojego kutasa obijającego się o ich nagie pośladki
Brakuje to ci raczej mózgu.
Nie od dziś wiadomo że czilriderki to siedlisko tempych kurwiszczy...
CYPRIAN napisał/a:
dotknie rekom do ziemi
rekom
rekom
Czym? [/b]
Boom...!
Istna ferma lisiczek. Ale jakoś nie wzbudzają mojego zainteresowania... zostawiam je dla dresików. Szybko się nudzą, nie da się porozmawiać, potrafią narobić wstydu wśród znajomych, bywają różne komplikacje związane z bliższym zadawaniem się z nimi, jednym słowem więcej zachodu, niż to warte. Sto razy lepiej znaleźć normalną, inteligentną dziewczynę, byle "chemia" się zgadzała. Poza tym, takie wypizdrza kończą w wieku 30-35 lat z twarzą starej kobiety od nadużywania makijażu, więc nie daj Boże się z nimi hajtać...
Jak można tak przedmiotowo traktować kobiety :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów