📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chyba nawet Strasburger nie ma tak miałkiego poczucia humoru
- To nie ja ! Hahahaha nie śmiałem się tak od czasów ostatniego odcinka familiady
@ALTON
i co z tego? To takie gówno, że wstyd o tym mówić, grałem w to i nie ma się czym zachwycać, podobnie jak jedynką, nie wiem dlaczego tacy mokrzy wszyscy jesteście ale wam gratuluję gustu...
i co z tego? To takie gówno, że wstyd o tym mówić, grałem w to i nie ma się czym zachwycać, podobnie jak jedynką, nie wiem dlaczego tacy mokrzy wszyscy jesteście ale wam gratuluję gustu...
"film na poziomie porównywalnym do żartów Karola S." - To na chuja wrzucasz takie gówno?
@up bo tak gówniane, że aż sadystyczne
Przypuszczam, że nie podobało ci się z racji tego, że tam trzeba myśleć. Lepiej oglądać człowieka bobra
@ALTON
masz racje, człowiek-bóbr jest nieziemski ale nadal nie wiem co jest fajnego w troszeczkę nowocześniejszej grze logicznej z jako taką fabułą, którą się przechodzi w 2 dni. Gra jak gra, nie rozumiem waszego podniecenia
masz racje, człowiek-bóbr jest nieziemski ale nadal nie wiem co jest fajnego w troszeczkę nowocześniejszej grze logicznej z jako taką fabułą, którą się przechodzi w 2 dni. Gra jak gra, nie rozumiem waszego podniecenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów