📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:41

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a grubas robi wszystko, żeby powk🤬iać innych. Wiem bo sam jestem grubasę

Chyba mieli ziomka murzyna, bo od 35 sekundy słychać w tle cieszącą się małpę...
Niezmiennie rozp🤬ala mnie fakt, że najpierw na główną wchodzi kompilacja od FailArmy i zasłużenie zgarnia w c🤬j piw, a potem ludzie wrzucają pojedyncze klipy które pojawiły się w ich składance i też lądują na głównej. K🤬a, po co?

wszędzie sucho praktycznie.. może wj🤬 się w kałużę z rzygowin poprzedników.. spoko zabawa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie