📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Murzyni zbierający bawełnę nienawidzą go [ZOBACZ VIDEO]
Bardzo w chuj przydatna umiejętność! Piwko!
z ryja zwykły rudy, ale z tym skillem niejedna laska wskoczyłaby mu na bata
ja pierdole co psychol...
jak puszke na pol przecina z taka precyzja to gardlo pewnie tez poderznie...
-George Orwell
jak puszke na pol przecina z taka precyzja to gardlo pewnie tez poderznie...
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
@up lapps , no dzisiaj bochenek chleba na pół przeciąłem, także uważaj na swój łeb
cudze chwalicie swojego nie znacie, też mamy w Polsce kolesia "biczownika" również strzelającego ogniowym batem swoją drogą nie pomyślałabym że taki materiał tutaj przejdzie, chyba zaczne wrzucać także swoją twórczość
ja tak trzaskam podwawelską
*sypki drift po blacie*
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów