📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Moje pytanie: czy można pogodzić "siłę"/"moc" sprzętu z jakością? Zwłaszcza jeśli bierzemy pod uwagę, że działamy w środowisku "samochód"?
@up:
P = W/t, gdzie W = F * s, czyli wychodzi P = F*s/t, gdzie P = moc, a F to siła,
Jak widać można.
P = W/t, gdzie W = F * s, czyli wychodzi P = F*s/t, gdzie P = moc, a F to siła,
Jak widać można.
A za tydzień pasjonaci na zawodach ze zmodyfikowanymi sedesami, gdzie będą konkurować który kibel za jednym razem potrafi spuścić najwięcej wody? w końcu to też może być pasja
Ale wy pojebani jesteście. Gość ma pasje a wy ciągle walicie konia przed kompem.
hfbnmiuytp napisał/a:
Po chuj komu takie audio w aucie? Ani z tego zabawy, ani jakieś wielkiego lansu. No i oczywiście jak to zawsze w takim przypadku, audio za parę a może nawet naście tysięcy złotych włożone do starego próchna za 1200 zł.
To jest wlasnie PASJA, ale walikonie twojego pokroju siedzace ciagle przed kompem nigdy tego nie zrozumieja!
hfbnmiuytp napisał/a:
Po chuj komu takie audio w aucie? Ani z tego zabawy, ani jakieś wielkiego lansu. No i oczywiście jak to zawsze w takim przypadku, audio za parę a może nawet naście tysięcy złotych włożone do starego próchna za 1200 zł.
Po chuj to bocian w wodzie stoi.
Ma facet pasję, wiedzę w temacie i stać go na to, więc czemu nie. Piwko leci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów