📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Można się śmiać, że stare Uno, czy Corsa, ale ja tam lubię gości z pasją, niezależnie od tego, czy akurat jest to moja pasja. Do tego fajną panię wykombinował do filmu.
Po chuj komu takie audio w aucie? Ani z tego zabawy, ani jakieś wielkiego lansu. No i oczywiście jak to zawsze w takim przypadku, audio za parę a może nawet naście tysięcy złotych włożone do starego próchna za 1200 zł.
@hfbnmiuytp
Dalem ci piwo bo masz racje, ale to ma właśnie do siebie pasja.
Dalem ci piwo bo masz racje, ale to ma właśnie do siebie pasja.
czy ten koleś nie przypomina wam Eminema?
hfbnmiuytp napisał/a:
Po chuj komu takie audio w aucie? Ani z tego zabawy, ani jakieś wielkiego lansu. No i oczywiście jak to zawsze w takim przypadku, audio za parę a może nawet naście tysięcy złotych włożone do starego próchna za 1200 zł.
Tak zwany "demo car"
Oczywiście że jest to bez sensu z praktycznego punktu widzenia ale jesli gość ma zamiar na tym robić pieniądze to łatwiej mu będzie je zarobić na ludziach którzy chcą mieć audio które dobrze gra a jeżdżą właśnie takimi pojazdami (no może akurat nie Uno ale jakieś starsze BMW czy VW) niż nowymi Audi czy Porshe. Z bardzo prostej przyczyny, w nowych autach z tej górnej półki już jest fabrycznie dobre audio a z drugiej strony nikt (albo prawie nikt) nie da auta za pół bańki aby mu połowe wyciął i dopierdolił balastu nawet jesli by to grało najlepiej na świecie. Nawet ktoś kto kupuje auto średniej klasy bądź nawet te miejskie nie da sobie tam wjebać 7 akumulatorów i pozbyć się 3/4 tapicerki i innych badziewi. To jest zwyczajnie niepraktyczne. Fakt ma gość pasję i spoko i chyba tym wypadało by to podsumować. A jak ktoś chce nakurwiac basem to niech montuje, nie moje auto nie mój problem.
Naprawdę nie przeszkadza mi, jak ktoś ma swoje upodobania, ale to promowanie pospolitości zaczyna już być po prostu nudne.
Naprawdę nie przeszkadza mi, jak ktoś ma swoje upodobania, ale to promowanie pospolitości zaczyna już być po prostu nudne.
"najlepsza jakość muzyki" - ta pewnie z tych nut co puszczali .mp3 128kbps
Siedziałem kiedyś w DIY audio nie byłem profesjonalistą choć moimi projektami niektórzy się zachwycali.
Nigdy nie robiłem zabudowy w samochodach ale technika jest podobna i co mi uwagę przykuło - "wzmocnienie" obudowy na szpilkach (pręt gwintowany). Masakra - poprawa sztywności znikoma przy tylu "osiemnastkach ta obudowa będzie pracować jak dodatkowy głośnik. Powinny być wykonane gęsto przegrody z płyt MDF. Nie pytam o obliczenie pojemności obudowy pod głośniki w oparciu o parametry T-S głośników. Widzę duże chęci i pomysł ale brak staranności.
Nigdy nie robiłem zabudowy w samochodach ale technika jest podobna i co mi uwagę przykuło - "wzmocnienie" obudowy na szpilkach (pręt gwintowany). Masakra - poprawa sztywności znikoma przy tylu "osiemnastkach ta obudowa będzie pracować jak dodatkowy głośnik. Powinny być wykonane gęsto przegrody z płyt MDF. Nie pytam o obliczenie pojemności obudowy pod głośniki w oparciu o parametry T-S głośników. Widzę duże chęci i pomysł ale brak staranności.
Głupota i tyle. To jest jak z silnikami w samochodach to że ma więcej koni i szybciej osiąga 100km/h nie znaczy że będzie się nimi dobrze i wygodnie jeździć. Może będzie frajda, ale nie zastąpi to dobrze zrobionego samochodu od podstaw tak samo z dźwiękiem, gościu coś pierdoli o dobrym dźwięku a tylko dąży aby jak jego sprzęt robił jak największy rozpierdol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów