18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
s................r 2012-11-04, 16:29
Ale że ten gośc co go wiózł w to uwierzył... ja pierdole
Zgłoś
paczek1262 2012-11-04, 16:34
kurwa, brat jezusa

Świadomy sen
Zgłoś
hedd 2012-11-04, 16:52 3
Ja mu wierzę.
Zgłoś
sadolec 2012-11-04, 17:24
dlatego nie zabieram autostopowiczów
Zgłoś
d................s 2012-11-04, 17:46 2
Bronisław_Komorowski napisał/a:

Dlaczego debila?
Wydaje mi się że to rozdwojenie jaźni(albo pojebałem nazwy) czy coś, ale tak czy inaczej te języki zna i widać że wykształcony. Po prostu choroba.

Mi tam wpajali inną wersję łaciny (jakby inny język to był)... Ale podobno niemiecka wymowa się różni od włoskiej...
Zgłoś
Byrtexo 2012-11-04, 17:48
"papież jest synem Hitlera" ...
Zgłoś
l................e 2012-11-04, 17:50

Pierdole nie mogę go na kacu słuchać
Zgłoś
M................s 2012-11-04, 18:32

Przypomina mi Rourke'a.
Zgłoś
~Imperator 2012-11-04, 18:47
To zaawansowana schizofrenia paranoidalna, szkoda chłopa, leki mogą przytłumić jego zachowanie ale najbardziej przejebane ma rodzina która musi z kimś takim mieszkać hehe
Zgłoś
CrazyChocolate 2012-11-04, 18:49 3
Dobra choroba mógłby książki pisać
Zgłoś
avox 2012-11-04, 18:49 1
od 0:50 "bóg nie da ci tego co ty masz, bo ty masz tylko to co nie ma dla nas" ? To ma sens.
Zgłoś
Miecz 2012-11-04, 19:10 1
Qrva, dałbym sobie rękę uciąć, że usłyszę Nelly Rokitę. Ona też mówi wieloma językami. Szkoda tylko, że wszystkimi na raz.
Zgłoś
dominusI7I 2012-11-04, 19:44 1
jeszcze nigdy nie widziałem tak zjaranej osoby
Zgłoś
atcrcc 2012-11-04, 20:19 1
Jaka tam qrwa schizofrenia, nakwaszony i tyle moj brat tak samo pie..li po tym szajsie .
Zgłoś
bhang 2012-11-04, 20:28 2
Nigdy nie będę taka szczęśliwa jak on.

Jest tu jakiś cwaniak?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów