Dialog z ciekawie skrzywionym pasażerem.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
... this is just plain fucking wrong...
podkręcanie takiego debila tylko utwierdza go w jego pojebaniu, w ten sposób robi się krzywdę temu człowiekowi.
podkręcanie takiego debila tylko utwierdza go w jego pojebaniu, w ten sposób robi się krzywdę temu człowiekowi.
Dlaczego debila?
Wydaje mi się że to rozdwojenie jaźni(albo pojebałem nazwy) czy coś, ale tak czy inaczej te języki zna i widać że wykształcony. Po prostu choroba.
Wydaje mi się że to rozdwojenie jaźni(albo pojebałem nazwy) czy coś, ale tak czy inaczej te języki zna i widać że wykształcony. Po prostu choroba.
pierdoli jak naćpany
swir jebany
Ten polityk ma blednę teorie dotyczące stworzenia świata, gdyż zjedli go na wyspie u Roberta w kościele
To jest niestety jedna z objaw schizofrenii.
Pozdrawiam znawców i czekam na hejty.
W mojej rodzinie jest osobą, która choruje na schizofrenie, w jednej chwili rozmawiamy o polityce a po chwili schodzimy na wyspę gdzie zjadają się ludzie. Dosłownie wygląda to tak:
Ten polityk ma blednę teorie dotyczące stworzenia świata, gdyż zjedli go na wyspie u Roberta w kościele
Mmm...MM...Mmmmmmmm...mmm...
Czyli, ze moja kobieta obciagajaca mi laske to abraham? O KURWA!
Czyli, ze moja kobieta obciagajaca mi laske to abraham? O KURWA!
gretex napisał/a:
Dla niewiedzących, to jest schizofrenie.
W mojej rodzinie jest osobą, która choruje na schizofrenie, w jednej chwili rozmawiamy o polityce a po chwili schodzimy na wyspę gdzie zjadają się ludzie. Dosłownie wygląda to tak:
Mi też o to chodziło. Ale dodam że ten koleś jest wykształcony i to mocno, gość pomimo choroby jest bardziej inteligenty niż nie jeden z tych co teraz piszą "debil, świr"
Bronisław_Komorowski napisał/a:
Dlaczego debila?
Jakie on niby języki zna? Napierdala jak Lech Roch Pawlak.
Schizol, w dodatku z kompleksem boga, ot co.
Tyle gadał głupot żeby szluga pożyczyć
Uważaj, kogo bierzesz "na stopa"
15min pierdolenia o gównie a miło się ogląda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów