18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
b................d 2012-11-04, 15:44 2
... this is just plain fucking wrong...

podkręcanie takiego debila tylko utwierdza go w jego pojebaniu, w ten sposób robi się krzywdę temu człowiekowi.
Zgłoś
B................i 2012-11-04, 15:49
Dlaczego debila?
Wydaje mi się że to rozdwojenie jaźni(albo pojebałem nazwy) czy coś, ale tak czy inaczej te języki zna i widać że wykształcony. Po prostu choroba.
Zgłoś
G................r 2012-11-04, 15:52
pierdoli jak naćpany
Zgłoś
cannabis7777 2012-11-04, 16:01
swir jebany

Jak Ryszard Siwiec płonę byś myślał.
Zgłoś
Dalione 2012-11-04, 16:03 2
Za tego tuska to mu samobójstwo popełnią
Zgłoś
gretex 2012-11-04, 16:04 25
Dla niewiedzących, to jest schizofrenie.
W mojej rodzinie jest osobą, która choruje na schizofrenie, w jednej chwili rozmawiamy o polityce a po chwili schodzimy na wyspę gdzie zjadają się ludzie. Dosłownie wygląda to tak:

Ten polityk ma blednę teorie dotyczące stworzenia świata, gdyż zjedli go na wyspie u Roberta w kościele

To jest niestety jedna z objaw schizofrenii.
Pozdrawiam znawców i czekam na hejty.
Zgłoś
HEILicopter 2012-11-04, 16:09 2
Mmm...MM...Mmmmmmmm...mmm...
Czyli, ze moja kobieta obciagajaca mi laske to abraham? O KURWA!
Zgłoś
Aju86 2012-11-04, 16:11
krotko - co za zjeb..

Never Tap Out
Zgłoś
avox 2012-11-04, 16:12
12:36 "zrozumiałeś?" - jak sid z epoki lodowcowej
Zgłoś
B................i 2012-11-04, 16:14 2
gretex napisał/a:

Dla niewiedzących, to jest schizofrenie.
W mojej rodzinie jest osobą, która choruje na schizofrenie, w jednej chwili rozmawiamy o polityce a po chwili schodzimy na wyspę gdzie zjadają się ludzie. Dosłownie wygląda to tak:

Ten polityk ma blednę teorie dotyczące stworzenia świata, gdyż zjedli go na wyspie u Roberta w kościele

To jest niestety jedna z objaw schizofrenii.
Pozdrawiam znawców i czekam na hejty.

Mi też o to chodziło. Ale dodam że ten koleś jest wykształcony i to mocno, gość pomimo choroby jest bardziej inteligenty niż nie jeden z tych co teraz piszą "debil, świr"
Zgłoś
socjodrwal 2012-11-04, 16:16 7
Bronisław_Komorowski napisał/a:

Dlaczego debila?
Wydaje mi się że to rozdwojenie jaźni(albo pojebałem nazwy) czy coś, ale tak czy inaczej te języki zna i widać że wykształcony. Po prostu choroba.

Jakie on niby języki zna? Napierdala jak Lech Roch Pawlak.
Schizol, w dodatku z kompleksem boga, ot co.
Zgłoś
B................g 2012-11-04, 16:17 13
Tyle gadał głupot żeby szluga pożyczyć
Zgłoś
Dekorator 2012-11-04, 16:19 3
Uważaj, kogo bierzesz "na stopa"

Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
Zgłoś
komandoklucha 2012-11-04, 16:21 1
dobry typ, wiadomo coś więcej o nim
15min pierdolenia o gównie a miło się ogląda
Zgłoś
MarszaL95 2012-11-04, 16:27 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów