📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biorąc podmywane to w jakim „kraju” mieszka ten gość to nie ma się co dziwić. Tym bardziej przy kontakcie z sowiecką milicją. Przynajmniej wiadomo że nie skuli go za chlanie w robocie, bo sami by musieli beknąć jak każdy rusek.
Kadyrowskie bałkańskie brudasy to jeden z gorszych podgatunków kacapa stepowego
majeńka napisał/a:
Zdecydowanie młot
Masz na myśli to, że był nagrywany?
A wiedział o tym? Tylko to pozwalałoby go tak nazwać.
Bez tego to zwykła taktyka zatrzymanego - przestępcy czy też nie.
Bez nagrania dowodziłby, że został pobity przez policję.
I to dość skutecznie - wszak obdukcja potwierdzałaby jego słowa.
walnął się w łeb a jego kumpel już się drze do policjanta, "co robisz?"
Na posterunku w USA by tak się nie dało - przebiłby się na drugą stronę ściany.
Bul_od_bytu napisał/a:
Kadyrowskie bałkańskie brudasy to jeden z gorszych podgatunków kacapa stepowego
Od kiedy Czeczenia leży na Bałkanach?
Stare garusy miały tendencje do samookaleczeń. Często odpieprzali takie manewry jak ich zatrzymywaliśmy. Pech chciał że na policji wrażenie rzadko to robiło a na nas (bo policjantem nie byłem)) nie robiło wcale. My czekaliśmy aż skończy sobie łeb rozpierdalać i uprzejmie wzywaliśmy pogotowie. Grunt to kultura.
Haha ale zjeb. Potem będzie mógł robić z siebie ofiarę, że był pobity na pllicji. Dobrze, że chuja nagrano.
Nemrod90 napisał/a:
Od kiedy Czeczenia leży na Bałkanach?
Słuszna uwaga. Miało być uralskie, ale z wrodzonej sympatii do regionu napisałem bałkańskie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów