📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Up, ale dla Boga i dziewic. Piękny cel uświęca środki.
dobra kompilacja, ale ja bym bardziej widział podkład dźwiękowy z benny hilla. jakoś nie jara mnie słuchanie śpiewów na cześć srallaha przez 3 minuty :/
saves napisał/a:
Jebana dzicz potrafi tylko niszczyć i mordować.
Jesteś nietolerancyjnym islamofobem.
Khalidov przy tej nucie ma wchodzic do oktagonu na Narodowym podobno..
Nieźle wychujali tego na końcu
qrwa kiedy bedzie filmik od drugiej strony
Co nie zmienia faktu, że Ci kozofile to daremne tchórze - otwartej walki nie ma tu w ogóle - albo strzał w łeb z partyzanta, albo bomba
juz dawno powinni wyslac jakis miedzynarodowy Death Squad i caly samolot swin zeby bylo czym bezczescic ich zwloki. I odpierdolic im apokalipse islamu. Ale jakos swiat ciagnie w przeciwna strone.
Kiedy zacznie się to ścierwo chować razem z wietrznościami świń i karmić w więzieniach wieprzowiną to może w 100% to nie pomoże, ale przynajmniej upokorzy ich tak jak nas teraz upokarzają współpracując z wszelkimi miłośnikami posuwaczy kóz.
SteponectY napisał/a:
Khalidov przy tej nucie ma wchodzic do oktagonu na Narodowym podobno..
No przecież już mu grali te jęki podczas którejś Kompromitacji Sztuk Walki. W USA już by go za to wyjebali z powrotem do lepianki z gówna w czeczenii, a u nas jest bohaterem.
Gdzie oni nagrywają takie gówna ? Mają w syrii studia nagraniowe ?
Co sie dziwicie tak samo jak wiekszosci z was najebali gnoju do glowy, ze bog ze zbawienie ze kosciol i swieci, ze wystarczy cale zycie wpierdalac cebule. Kapowac i cieszyc sie z porazek sasiada, tak samo oni, ktos im cos naopowiadal o dziewicach o niebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów