📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
to waszka-g
ale ur.... ugryzł
Ciekawe czy z butelką też tak potrafi
ale to bylo dobreee !
Mnie odglos zaciekawil ten sam, miarowy przez caly czas otwierania puszki ...
ale ladniutki chlopieccc:***
Za lachociąg raczej.
Dopierdalasz się o błahostki. Takie teksty usuwają morderatorzy, nie musisz się martwić o garnki w dupie, zrozum że do ludzi musi dotrzeć, że to było fajne, minie jakiś czas trolle sobie popiszą, morderatorzy popracują i się kurwa skończy. Twoje żale w tym nie pomogą, bardziej w dostaniu piw za nawrzucanie na takich ludzi. Pultaj się o te posty za miesiąc, jeśli sam nie będziesz ich pisał bo znowu mogą stać się fajne
Co do filmiku, no typek ładne ma siekacze, dobrze że nie jest kobietą bo zaciąłby paru przyrodzenie
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów