Nie potrzebuje prądu do zasilania, ani narzędzi do naprawy i jest całkiem widowiskowy w użyciu...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
tak to na pewno możliwe
skoro rodzą się tacy ludzie jak ty, nie umiejący korzystać ze znaków interpunkcyjnych, śmiem twierdzić, że to całkiem możliwe.
ninja master
Edit:
Tak kurwa to na pewno kurwa możliwe kurwa
Tak kurwa to na pewno kurwa możliwe kurwa
Zapewne byście chcieli napisać
ale się powstrzymujecie, to dobrze.
Gryps44, wyłącz caps locka.
ale się powstrzymujecie, to dobrze.
Gryps44, wyłącz caps locka.
ja nie wiem jak człowiek może być tak doskonały i tak wyćwiczony że by zrobić taki FAKE
~Linekk nie powstrzymałem się
~Linekk nie powstrzymałem się
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
To jest najprawdziwsza prawda!
Mi zawsze lecą iskry jak przecinam drewno . NIGDY wióry!
I po oderwaniu piły jeszcze 2 sekundy leca iskry. Bo moja piła też ma takie lagi.
Mi zawsze lecą iskry jak przecinam drewno . NIGDY wióry!
I po oderwaniu piły jeszcze 2 sekundy leca iskry. Bo moja piła też ma takie lagi.
~Troll
Jaki fejk? To jest tak samo autentyczne, jak koleś z taśmą mierniczą
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów