wśród tych wszystkich wspaniałych inżynierów trafi się taki który zna się na swojej robocie. Niemcy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bobry budują domy z patyków od 8 tysięcy lat.
Murzyni dalej lepią z gówna.
Taka ciekawostka ze świata natury.
Ten film już był... chociaż nie znalazłem go na głównej.
Bobry to obecnie szkodniki. Zalewaja pola i łaki. Potrafia wyciąć w pizdu drzew i to całkiem sporych.
Najsmieszniejsze ze te przerosniete szczury sa pod ochroną. Potrafia zrobic tame nawet w srodku miasta, wystaczy że płynie jakis ściek i jest troche nieuzytku na którym moga skubac kłącza. Nie idzie tego wytruć jak psy, bo dostepna trutka jest na szczury i nie robi wrażenia na bobrach.
Mozna rozpierdolic im tame albo zeremie, ale odbuduja w kilka dni. Jedyna rozsadna akcja to jak maja okres legowy, rozkopac żeremie i wybic młode, wtedy czesto sie przenosza.
Najsmieszniejsze ze te przerosniete szczury sa pod ochroną. Potrafia zrobic tame nawet w srodku miasta, wystaczy że płynie jakis ściek i jest troche nieuzytku na którym moga skubac kłącza. Nie idzie tego wytruć jak psy, bo dostepna trutka jest na szczury i nie robi wrażenia na bobrach.
Mozna rozpierdolic im tame albo zeremie, ale odbuduja w kilka dni. Jedyna rozsadna akcja to jak maja okres legowy, rozkopac żeremie i wybic młode, wtedy czesto sie przenosza.
Niemcy i bóbr... miałem inne skojarzenie!
Widzę że Poligon to nie tylko specjalista od psów, ale od całego świata zwierzęcego. Jestem pod wrażeniem.
Wiewór napisał/a:
Bobry budują domy z patyków od 8 tysięcy lat.
Gdybyś miał wiedzę o murzynach to wiedziałbyś że murzyni nie lepią domków z gówna, oni najpierw układają domek z patyków a potem oblepiają go gównem.
krasnal_hałabała napisał/a:
Gdybyś miał wiedzę o murzynach to wiedziałbyś że murzyni nie lepią domków z gówna, oni najpierw układają domek z patyków a potem oblepiają go gównem.
A patyki układaja im bobry.
I
poligon6 napisał/a:
- i to , połowie z nich jeszcze na drzewach.A patyki układaja im bobry.
Za pomoc bobrowi przy przenoszeniu patyków zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów