📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zajebiste! Mam nadzieje , że dożyje takich czasów gdzie taka zabawka będzie dostępna tak jak teraz motor.
ten gosciu był w top gearze ścigali się ci z top geara w samochodzie vs on w powietrzu...
@up, chuja tam prawda, był gość ubrany w wingsuit w wyścigu z Porsche Cayenne.
Morti mówi dobrze.
I believe I can touch the sky"
I believe I can touch the sky"
Dobra alternatywa dla Polskich sił Powietrznych. Chociaż i tu nie jestem pewien czy stać nas na takie coś.
Człowiek lata !!!!
Można też kupić wódeczkę ;d
Można też kupić wódeczkę ;d
MortiCRX napisał/a:
@up, chuja tam prawda, był gość ubrany w wingsuit w wyścigu z Porsche Cayenne.
nie z cayenne było że ścigali się takim samochodem wrc vs ten gościu, nie mogę znaleźć tego filmiku ale bankowo było mieli zrobić rundkę i kto pierwszy wróci oni samochodem startowali 1 a tym odrzutowcem najpierw musiał się wznieść w górę przy pomocy helikoptera a potem wyskoczył i leciał i wygrał z nimi o jakieś 5 sekund a było bankowo więc nie mów mi że chuja prawda bo dobrze mówie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów