Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

I dobrze, głupie p🤬dy zamiast uczestniczyć w koncercie to bawią się kubeczkami..

Człowiek sk🤬iel by nie uciekał tylko kazał sobie piwo postawić. A to zwykła p🤬da była.

Pod koniec filmiku widać, że go jakaś locha za chabety chwyciła. Teraz tylko czekać, aż filmik z zemsty na gościu wyląduje na Hardzie

hahaha bardzo dobrze zrobił, technicznie przyk🤬ił i zdupcył
Mogli dac slowmotion bo nie widzialem tego co zrobil... jaka locha? Jakie przyk🤬ienie?
No i dobrze, postawili by piramidę, ona by się sp🤬oliła i by zapomnieli, a tak to mają na kogo być wk🤬ieni

To był inspektor budowlany, który nie zezwolił na budowę piramidy
K🤬a dobrze że dali riplej w zwolnionym tempie bo za pierwszym razem nie policzyłem kubeczków

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie