Pewien mężczyzna zdecydował, że jest nie tylko kobietą, ale i smoczycą, i odciął sobie nos oraz uszy, by stać się „gadem”.
Pewien mężczyzna zdecydował, że jest nie tylko kobietą, ale i smoczycą, i odciął sobie nos oraz uszy, by stać się „gadem”.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolenie zaburzonego zjeba. Nie chcesz aby coś komuś narzucać a sam to robisz. Nie można wszystkim na wszystko pozwalać w imię bycia sobą... A jak ktoś czuje się seryjnym gwałcicielem dzieci to co? Niech sobie będzie sobą? Pierdolnij się w swój lewacki pusty łeb.
W komentarzu do którego się odnosisz, kolega wyraźnie zasugerował że zrobienie sobie tatuażu na mordzie nikogo nie krzywdzi. Jeśli nikogo nie krzywdzi to niech robi ze sobą co chce. Chuj Ci do tego. Gwałciciel i morderca już krzywdę robią więc Twój argument z dupy.
W komentarzu do którego się odnosisz, kolega wyraźnie zasugerował że zrobienie sobie tatuażu na mordzie nikogo nie krzywdzi. Jeśli nikogo nie krzywdzi to niech robi ze sobą co chce. Chuj Ci do tego. Gwałciciel i morderca już krzywdę robią więc Twój argument z dupy.
W sumie to tematy gdzie nie da się dojść do konsensusu, tyle racji ile ludzi. Dla mnie robienie z siebie kreatury to objaw spierdolenia, tak samo jak pedalstwo czy pedofilia.
no i chuj z tym...? robi wam krzywdę? bo kurwa żyje, tak jak chce, a nie tak jak wy chcecie? lepiej żeby sie zajebał, co? przypomnę każdemu kto tak uważa jak zajebie mu się ktoś w jego "idealnej" rodzince...wtedy zapytam, lepiej zeby wasz brat/siostra/wójek/ciotka/syn/córka/itd. zył po swojemu, nawet jak wam się to nie podoba, czy wcale? pewnie wtedy wam sie priorytety odmienią, ale chuj z tym. Jak wasz krewny dawno będzie żarł ziemię...a wy kurwy, nie wybaczycie sobie tego do końca waszych pizdowatych dni bo nie macie ani grosza odwagi żyć i być w tym życiu w pełni sobą
Wstawaj zesrałeś się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów