Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
get a lajf
popatrz i się dokształć w geografii ;]Niech zgadnę, mieszkasz w Sosnowcu albo w Radomiu?
Najczęściej o kurwach mówią ci, którzy laski do łóżka nie umieją zaciągnąć i pierdolą o prawdziwej miłości (skrajnie najebane się nie liczą)
Wręcz przeciwnie, jeśli facet potrafi zaciągnąć babę do łóżka (wielokrotnie już na pierwszej randce się udawało ) ten wie, że wszystkie baby się sypią, i są kurwami, tylko tak pierdolą, że nie są łatwe. Prawda jest taka, że jak odpowiednio podejdziesz kobietę, to da Ci bez problemu.
Wręcz przeciwnie, jeśli facet potrafi zaciągnąć babę do łóżka (wielokrotnie już na pierwszej randce się udawało ) ten wie, że wszystkie baby się sypią, i są kurwami, tylko tak pierdolą, że nie są łatwe. Prawda jest taka, że jak odpowiednio podejdziesz kobietę, to da Ci bez problemu.
Czyli jeżeli dobrze rozumiem - masz żal że zaruchałeś?
Każdą idzie zaciągnąć do łóżka, tylko nie na wszystkie działa to samo.
Tylko większość ciemniaków a szczególnie tych żyjących ze swoją "ukochaną" sobie wmawia inaczej.
I jest wesoło, dopóki nie zdasz sobie sprawy,że obojętnie jakiej sobie "porządnej" nie poszukasz to i tak kurwa* mniejszego lub większego kalibru będzie ci dzieci rodzić.
*Nie, moja matka nie jest kurwą - kilkadziesiąt lat temu było troszeczkę inaczej.
A jeśli panna nie chce ci zrobić lodzika po dobrej minietce to albo jest jakaś jebnięta albo jest właśnie nic nie wartą suką.
Też na nowy wyrwałem, jeszcze chciała bym ją jebnął, jednocześnie mówiąc, że pierwszy raz ktoś ją tak wyciągnął. Klasyka
Wszystko się sprowadza do tego, by sobie znaleźć w miarę normalną i ruchać na tyle dobrze, by nie myślała o głupotach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów