📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zwalił (z) konia.
jak widać ten pan wykrył ślady koniny i chciał zawiadomić o tym policje słusznie
się naoglądał "ogniem i mieczem" to ma...
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
@up a kiwi kiwi kiwi
Przypomniało mi się pierwsza praca w banku i jak po powrocie z wczasów laska z teamu mojego przywiozła sobie figurkę konia na biurko. Kopalnia głupich tekstów w stylu jak mi nie pomożesz to zwale Ci konia... z biurka, potem towarzystwo podłapało i zaczęli rżeć przechodząc koło naszego biurka, ale laska twardo nie konia na wierzchu
Przypomniało mi się pierwsza praca w banku i jak po powrocie z wczasów laska z teamu mojego przywiozła sobie figurkę konia na biurko. Kopalnia głupich tekstów w stylu jak mi nie pomożesz to zwale Ci konia... z biurka, potem towarzystwo podłapało i zaczęli rżeć przechodząc koło naszego biurka, ale laska twardo nie konia na wierzchu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów