Ciekawe zastosowanie srajtaśmy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Trafił na lwa który nie zna zbytnio ludzi .. trafi na doświadczonego i wpierdoli go żywcem... a ten będzie miał się czym najeść bo tłusty ten typ
Pewnie srajtaśma była zużyta
tak mi się nasunęło :
Dlaczego lwy po posiłku liżą sobie dupska ?
- żeby zabić smak murzynka
tak mi się nasunęło :
Dlaczego lwy po posiłku liżą sobie dupska ?
- żeby zabić smak murzynka
Jakby sie lew nie wystraszyl to by papieru do czego innego uzywal
Jeżeli dobrze kojarzę, gość na filmiku to Szalony Mike - przekozak.
Z 8 lat temu widziałem na Animal Planet jak facet zatrzymał szarżującego słonia za pomocą własnego palca wskazującego. Słoń zapierdala w jego kierunku, a on wskazał na niego palcem i zwierz się zatrzymał. Szukałem tego fragmentu, by tutaj wrzucić, ale jeszcze nie znalazłem. W każdym razie kozacko to wyglądało.
Obczajcie jego program na AP : :"Szaleni Mike i Mark"
ps. do wszystkich hipotetycznych przypierdalaczy się do gościa i twierdzących, że lew był oswojony, a Mike'a ubezpieczany przez chuj wie ilu snajperów : nie, nie był. Facet po prostu zna psychikę zwierząt.
Z 8 lat temu widziałem na Animal Planet jak facet zatrzymał szarżującego słonia za pomocą własnego palca wskazującego. Słoń zapierdala w jego kierunku, a on wskazał na niego palcem i zwierz się zatrzymał. Szukałem tego fragmentu, by tutaj wrzucić, ale jeszcze nie znalazłem. W każdym razie kozacko to wyglądało.
Obczajcie jego program na AP : :"Szaleni Mike i Mark"
ps. do wszystkich hipotetycznych przypierdalaczy się do gościa i twierdzących, że lew był oswojony, a Mike'a ubezpieczany przez chuj wie ilu snajperów : nie, nie był. Facet po prostu zna psychikę zwierząt.
Dlatego zawsze mam srajtaśmę przy sobie.
Temu się udało. Na hardzie widziałem filmik jak koleszke kilka lwów żywcem zjadło jak im foty pstrykał...
Zwierzęta atakują tylko w 3 przypadkach: gdy są głodne, gdy czują się zagrożone lub gdy po prostu są pojebane (patrz pitbulle czy inne takie ścierwa). Ta lwica była wyraźnie najedzona i chciała tylko obczaić sytuację. Nie ryzykowała ataku, ponieważ zwierzęta nie mają poczucia własnej siły. Gdy coś przed nimi nie ucieka , nie ważne jakie duże czy małe to by było to po prostu w ich mniemaniu jest dla nich niebezpieczne, dlatego unikają konfrontacji. Był tu kiedyś taki filmik, jak koleś sam przegonił dużego miśka polarnego.
trafi na lwy co znają ludzii... ciekawie.... napewno trafi na Lwa Rywina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów