📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Uwielbiam ten brytyjski akcent.
Rude komunistyczne gówno na które szkoda szczepić ryja
Czarny broni kozojebców... ale przynajmniej potrafi prowadzi dyskusję na wyższym poziomie niż to rude coś. :facepalm
Tyle miażdżenia, a ruda kretynka dalej się prosi. Co oni mają we łbie? W imię czego się tak zachowują? Skąd się bierze taka głupota? Ja na poważnie chcę wiedzieć, chcę zrozumieć tych biednych ludzi. Może uda im się pomóc i nawrócić ich na dobrą drogę...
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ta rybia spierdolina z antify powinna, przymusowo wyzbyć się prawa do oddychania tym samym powietrzem co ja.
Noniesondze napisał/a:
Co oni mają we łbie? W imię czego się tak zachowują? Skąd się bierze taka głupota? Ja na poważnie chcę wiedzieć, chcę zrozumieć tych biednych ludzi.
Krok 1: Jesteś zjebany. Obiektywnie zjebany albo subiektywnie mocno przeświadczony o tym, że jesteś zjebany, co w jakimś sensie czyni cię również obiektywnie zjebanym.
Krok 2: Nie próbujesz przestać być zjebanym lub nie udaje ci się przestać. Nikt ci nie pomaga, czasami może nawet nie zdajesz sobie sprawy z powagi sytuacji.
Krok 3: Internalizujesz postmodernistyczny bełkot o wielości perspektyw. Nie ma dobra i zła. Wszystko jest nieoczywiste i nijakie, więc odrzucasz sztywne idee z przeszłości i jedyne co jest dla ciebie ważne to akceptowanie i tolerowanie wszystkiego na wszelki wypadek, bo dokonanie jakiejkolwiek racjonalnej oceny na takim podłożu filozoficznym okazuje się niemożliwe.
Krok 4: Znajdujesz innych podobnych sobie ludzi. Ułatwieniem jest to, że zazwyczaj tacy ludzie mają oczywiste znaki rozpoznawcze, np. czerwone włosy, kolczyki w nosie, nadwaga.
Krok 5: Wszyscy razem ściągacie się w spiralę zjebania. Zaczynacie czcić morderców, cenić życie zwierząt bardziej niż innych ludzi, trudno jest wam się połapać co w co powinno się wsadzać.
Krok 6: Mając w pamięci krok 1 i będąc niezdolnym do formułowania racjonalnych spostrzeżeń (krok 3), zaczynasz pałać nienawiścią do jakiejkolwiek oceny i ludzi oceniających, chcesz im zamknąć buzie i usunąć ich z życia społecznego. Wychodzisz na ulicę i stajesz się aktywistą, żeby walczyć z innymi ludźmi, którzy mogliby na ciebie źle popatrzyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów