Człowiek to dziwna istota – gdy tylko znajdzie swoje miejsce pod słońcem, rozstawia parasol przeciwsłoneczny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No cóż taka natura.
Mimo, że w przypadku ludzi rozmnażanie międzygatunkowe nie działa, to co chwilę jak nie ciapaty rżnie kozę to rosjanka pod ogiera włazi.
Mimo, że w przypadku ludzi rozmnażanie międzygatunkowe nie działa, to co chwilę jak nie ciapaty rżnie kozę to rosjanka pod ogiera włazi.
Skrzynka :: Wiadomość
Od: Obsługa forum
Do: saves
Wysłany: 4 minuty temu
Temat: Twój Post został usunięty
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Jedno słowo w poście (regulamin 4.6)
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=389589Twój post:
Temat: "człowiek"
I parawan.
Takie coś otrzymałem od admina... "I parawan" to jedno słowo?????
saves napisał/a:
Skrzynka :: Wiadomość
Od: Obsługa forum
Do: saves
Wysłany: 4 minuty temu
Temat: Twój Post został usunięty
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Jedno słowo w poście (regulamin 4.6)
Link do tematu: sadistic.pl/viewtopic.php?t=389589Twój post:
Temat: "człowiek"
I parawan.
Takie coś otrzymałem od admina... "I parawan" to jedno słowo?????
Tak. "I" z definicji nie jest słowem tylko literą. Zacznijmy od tego, że "słowo" się mówi, a pisze się wyraz.
Na wszelkich egzaminach w języku polskim o tym mówią.
Za to w języku angielskim np. "a" w "a big house" jest liczone jako wyraz.
Pozdro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów