📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym półtora litra wody na raz nie wypił, ale kto go tam wie Swoją drogą dziwne te banderole, przyklejone jak na klej szkolny w tubce. No ale to w końcu Rosja
jebaniutki, aż mu po brodzie cieknie, tak doi. i bez zapity jakiejkolwiek, haraszo.
Od cholery tych filmów z picie wódy z gwinta, szkoda że nie pokazują efektu np po godzinie.
Mir4SS napisał/a:
Ja bym półtora litra wody na raz nie wypił, ale kto go tam wie
Teoretycznie wypicie sześciu litrów wody naraz powinno Cię zabić.
ja to wody tyle na raz bym nie wypił, a ten wóde wypierdolił
RUski z tradycjami
nie jestem alkocholikiem ani nie pije nic oprócz piwka jesli chodzi o alko
ale wiem ze wyrzyga to spowrotem i zmarnuje, zamiast kulturalnie zaprosic znajomych zrobic grila na śniegu i wjebać kiełbaskę i sie najebać
ale wiem ze wyrzyga to spowrotem i zmarnuje, zamiast kulturalnie zaprosic znajomych zrobic grila na śniegu i wjebać kiełbaskę i sie najebać
człowiek ma jakieś 5500ml krwi, w 1500ml wodki jest jakies 585ml czystej wodki. Po tym powinien mieć jakieś 96-106 promili we krwi.
0.5l danielsa tak wypiłem i mimo że lubie ten trunek bardzo, to prawie się zrzygałem.
Jegomość zdaje się być robocopem...
Jegomość zdaje się być robocopem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów