📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
wiedziałem, wiedziałem, że choć jest to suche i nie ma nic wspólnego z tym portalem to i tak jakiś gimbus to wstawi z jomonstera tutaj.
Słodki
Witamy na SADISTIC PLANET dziś program jak czochrać bobra.
Kill it with Chainsaw
"Jest zgoda na odstrzał bobrów - mogą niszczyć wały
(...) Do gryzoni można będzie strzelać na terenach położonych wzdłuż wałów. W Pomorskiem pozwolenie obowiązuje do odwołania, ale robić to mogą tylko służby prowadzące akcję ratunkową. - W rodzinach bobrów były kilkutygodniowe młode, ale gdy woda się podniosła, większość się utopiła - mówi Hanna Dzikowska, regionalny dyrektor ochrony środowiska w Gdańsku. - Krążą natomiast dorosłe bobry. Zgodę na odstrzał wydaliśmy ze względu na poważne zagrożenie powodziowe dla życia ludzkiego i zwierząt hodowlanych. Przez podwyższony poziom wody bobry opuszczają swoje nory i budują nowe.
Źródło: Gazeta Wyborcza Trójmiasto
(...) Do gryzoni można będzie strzelać na terenach położonych wzdłuż wałów. W Pomorskiem pozwolenie obowiązuje do odwołania, ale robić to mogą tylko służby prowadzące akcję ratunkową. - W rodzinach bobrów były kilkutygodniowe młode, ale gdy woda się podniosła, większość się utopiła - mówi Hanna Dzikowska, regionalny dyrektor ochrony środowiska w Gdańsku. - Krążą natomiast dorosłe bobry. Zgodę na odstrzał wydaliśmy ze względu na poważne zagrożenie powodziowe dla życia ludzkiego i zwierząt hodowlanych. Przez podwyższony poziom wody bobry opuszczają swoje nory i budują nowe.
Źródło: Gazeta Wyborcza Trójmiasto
haha moja uczelnia :]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów