📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kapibara to największy gryzoń na świecie jego waga dochodzi do 65 kg, stworzenia te żyją ok. 8-10 lat, żywią się zieleniną.
Fajnie by wyglądała z bieżnikiem jakiegoś samochodu na grzbiecie
Trzeba przyznać, że tytuł kontrowersyjny
Niezła pieszczoszka
jakie to słodziutkie...pocieszne pierdolone hujwieco...wole juz te jebane jednorożce
@Vladimir Putin
I tu mnie po prostu rozkładają na łopatki pseudo-obrońcy zwierząt. Jak biją ludzi, znęcają się psychicznie tudzież fizycznie to wszystko spoko, można się pośmiać. Ale jak ktoś uderzy zwierzę - rany boskie, szczyt skurwysyństwa, na krzyż z nim. I żeby mi nikt tutaj nie zarzucił jakiegoś sadyzmu, bo nad zwierzętami się osobiście nie znęcam i nie popieram, ale widzę że o zwierzęta przejmujemy się coraz więcej niż o ludzi.
I tu mnie po prostu rozkładają na łopatki pseudo-obrońcy zwierząt. Jak biją ludzi, znęcają się psychicznie tudzież fizycznie to wszystko spoko, można się pośmiać. Ale jak ktoś uderzy zwierzę - rany boskie, szczyt skurwysyństwa, na krzyż z nim. I żeby mi nikt tutaj nie zarzucił jakiegoś sadyzmu, bo nad zwierzętami się osobiście nie znęcam i nie popieram, ale widzę że o zwierzęta przejmujemy się coraz więcej niż o ludzi.
AmorPatriaeNostraLex napisał/a:
Ciekawe jakie są w dotyku ?
Kapibarowe
defcon1 napisał/a:
@Vladimir Putin
I tu mnie po prostu rozkładają na łopatki pseudo-obrońcy zwierząt. Jak biją ludzi, znęcają się psychicznie tudzież fizycznie to wszystko spoko, można się pośmiać. Ale jak ktoś uderzy zwierzę - rany boskie, szczyt skurwysyństwa, na krzyż z nim. [...] widzę że o zwierzęta przejmujemy się coraz więcej niż o ludzi.
Co Ty człowieku pierdolisz? W przypadku, który opisałeś człowiek dostaje w mordę, bo się prosi. A czemu jest winny np. piesek na ulicy, którego jakieś zjeby później złapią i zbutują/połamią łapy/utopią... no czemu? Temu, że trafił na jakiegoś popierdolonego człowieka, który zamiast się nim opiekować, to go przygarnął i wyjebał na ulicę? I teraz musi łazić, szukać jedzenia, szukać schronienia i sam o siebie zadbać... Pomyśl facet!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów