📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
lathiel napisał/a:
Iście kipią sadyzmem te filmiki, ta bezgraniczna przemoc oraz litry przelanej krwi - teraz już wiem czemu sadistic zawdzięcza swoją nazwę -,-
Po kurwa pierwsze: Sadistic bawi i uczy. Nie słyszałeś tego?
Po kurwa drugie: Przemoc wobec zwierząt to czyste skurwysyństwo.
Inaczej bo widzę że ktoś lubi usuwać moje komentarze. Zatem drogi Vladimirze przewiń ku górze tą zacną stronę i przyjrzyj się logo tej pięknej strony i przeczytaj co tam jest, potem zechciej swą zacną głowę skłonić do rozmyśleń czy to co ukazane na tej stronie zostało jest zgodne z założeniami tego serwisu z logicznego punktu widzenia oraz czy zgodne jest z nazwą oraz myślą przewodnią która widnieje obok Logo.
żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz zwierzaczek
ale zwierzaki pocieszne w chuj fajne to takie
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
ale zwierzaki pocieszne w chuj fajne to takie
"Drogi" lathiel'u, założenia są różne w różnych sytuacjach, i na różnych forach. Tutaj z tego co widzę nikt tego nie usuną, czyli administratorzy tego portalu uważają, że materiał nie jest niezgodny z ideą portalu.
Kiedyś to był Sadistic teraz pozostał już tylko sadistic - chociaż czasami można jeszcze natknąć się na perełki.
juki napisał/a:
Nawet nie wiedzialem, ze cos takiego jak "kapibara" istnieje ;o
po raz kolejny sadistic uczy i bawi
teraz będziesz mógł błysnąć na biologii
Ciekawe jakie są w dotyku ?
Matoł pragnące hektolitrów krwi wypierdalać na harda.
ps
Może już ktoś to napisał, ale nie chciało mi się szukać perełki w śród debilnych komentarzy gimnazjalistów rządnych krwi i mordu.
ps
Może już ktoś to napisał, ale nie chciało mi się szukać perełki w śród debilnych komentarzy gimnazjalistów rządnych krwi i mordu.
Kupię sobie karabin i będę wszystkich kochać...
tą w klapkach bym zajebał ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów