Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powiadasz, że czołg?
nie miałeś pewności jak to zwierze się nazywa, więc w tagach profilaktycznie tylko "zwierze" napisałeś ta?
Przecież każdy wie że to żyrafa
t-34 chyba nie ma nic wspolnego z rudym z tego co wiem jest znacznie szybsze i zwortniejesze wiec nie pisz "prawie jak rudy 102"
Rudy to nazwa fikcyjnego czołgu, w którym walczyli główni bohaterowie powieści Janusza Przymanowskiego oraz serialu telewizyjnego pod tytułem Czterej pancerni i pies. Czołg ten nosił numer taktyczny 102.
W książce był to czołg rosyjskiej produkcji T-34, początkowo model z armatą kalibru 76 mm, a od odcinka szesnastego pt. Daleki patrol z armatą 85 mm (T-34/85). W filmie we wszystkich odcinkach rolę Rudego gra czołg T-34/85
Tak też chyba się mylisz ale mogę ja się mylić.
Dodatkowo używaj znaków przystankowych, bo niewygodnie czyta się twoje posty.
Tak też chyba się mylisz ale mogę ja się mylić.
Dodatkowo używaj znaków przystankowych, bo niewygodnie czyta się twoje posty.
Znaków "przEstankowych", ty kurwa wielki polonisto od siedmiu boleści
Przeczytaj jeszcze raz cały ten post....
I jeszcze raz.....
Dla pewności ponownie.
I zauważ ile tam błędów celowo jest popełnionych.
Zarówno w składni jak i znakach przystankowych.....
@Kotli
Przeczytaj jeszcze raz cały ten post....
I jeszcze raz.....
Dla pewności ponownie.
I zauważ ile tam błędów celowo jest popełnionych.
Zarówno w składni jak i znakach przystankowych.....
W ostatnim zdaniu mogłeś bardziej postarać się z błędami, jeśli chciałbyś, aby Twoja wypowiedź brzmiała tak bardzo sarkastycznie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów