📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak teraz chorąży ma. Sie nie denerwować?
Czołgiem powiadasz...
Takiego błotnika już nie dostanie!
Ps. To nie czołg tylko bwp.
Ps. To nie czołg tylko bwp.
Haha jak wszyscy udaja ze nic sie nie stalo.
TranzystorWyklęty napisał/a:
To nie jest BWP tylko jakiś czołg lekki
To nie jest czołg lekki tylko BMD-1
Cytat:
BMD-1 (ros. БМД-3 «Бахча», Боевая Mашина Десанта) – radziecki bojowy wóz piechoty przeznaczony dla wojsk powietrznodesantowych.
Niezwyciężony napisał/a:
To nie jest czołg lekki tylko BMD-1
BMD-1 jest klasyfikowany jako bojowy wóz piechoty (BWP), a BMD-1 to jego nazwa.
To nie jest czołg! To jest bojowy wóz piechoty przeznaczony dla wojsk powietrznodesantowych- BMD (Боевая Mашина Десанта).
to nie jest BMD tylko MTLB z czyms nowym na wyrzutni.pewnie drony albo rakiety.
Huj czy to BWP czy BMD zrobił ktoś z was drifta takim czymś? Nie a Szaszka zrobił
POPEJE napisał/a:
to nie jest BMD tylko MTLB z czyms nowym na wyrzutni.pewnie drony albo rakiety.
Tyś widział MT-LB... Masz- popatrz sobie i porównaj:
TranzystorWyklęty napisał/a:
To nie jest BWP tylko jakiś czołg lekki
Sam jesteś czołg lekki.
Ciężko odróżnić czołg od bwpa jak się w wojsku nie było
Podwozie ma z bwp to co na górze to jakiś moduł.
Pralpunkt napisał/a:
Huj czy to BWP czy BMD zrobił ktoś z was drifta takim czymś? Nie a Szaszka zrobił
Ja robiłem ! Byłem dowódcą BWP i musiałem oprócz obsługi radia na stanowisku dowódcy potrafić zastąpić kierowcę i działonowego.
300 koni pod nogą i 16 000 cm3 pojemności - poezja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów