Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Kamera zamontowana w jednym z samochodów zarejestrowała moment zderzenia samochodu osobowego z ciężarówką.

Do groźnego wypadku doszło około 16:50 na ulicy Marka z Jemielnicy, na prostym odcinku drogi między dwoma przejazdami kolejowymi.

Kierowca volkswagena passata z nieustalonej przyczyny zjechał na przeciwny pas ruchu i czołowo zderzył się z ciężarówką, której kierowca próbował w ostatniej chwili uniknąć zderzenia kierując pojazd w kierunku rowu.

Mężczyzna prowadzący volkswagena był zakleszczony w pojeździe, uwolnili go dopiero strażacy przy pomocy specjalistycznego sprzętu. Kierowca trafił do szpitala.

Żródło
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A................r 2015-05-13, 23:46 46
Passeratti się nie rozpadło od uderzenia? No,no a jednak to mityczne niebite 1.9tdi prosto spod plandeki od niemieckiego lekarza, jeździło po Polskich drogach
Zgłoś
n................a 2015-05-14, 0:01 1
Wstęp do filmu jak w kinie
Zgłoś
Genzerum 2015-05-14, 2:15 1
Zajebiście czysta szyba
Zgłoś
~Velture 2015-05-14, 9:04 5
Ja to nigdy nie ogarnę jak dochodzi do takich wypadków.

Znaczy rozumiem ,że zasnął ale kurwa mać nie rozumiem czemu kierowca dopuścił do zaśnięcia. Szkoda mu było 30zł na pokój w motelu czy nawet na stację zjechać i przekimać w aucie?
No może zasłabł ale to też nie tłumaczy. Zasłabnięcie nie trwa milionowych części sekundy i ogarnięta osoba jak poczuje ,że coś jej się dzieje to jebnie w heble aby się zatrzymać i chuj czy na środku drogi czy na poboczu bo na to czasu nie starczy aby jeszcze decydować gdzie zaparkować.
Zgłoś
imegas 2015-05-14, 11:07
Ja obstawiam że wysyłał sms-a albo nawigację ustawiał i tyle 4 sekundy nieuwagi wystarcza od 0:08 do 0:12 widać jak zaczyna go ściągać na lewo.
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2015-05-14, 11:11 1
te kamerki, to jednak mega fajna rzecz dobry wynalazek. Dzieki temu kierowca tira nie bedzie miał żadnego przypału
Zgłoś
Konrad26b 2015-05-14, 11:52 1
Jak kiedyś zasłabłem za kierownicą to jak poczułem, że coś jest nie tak, nacisnąłem hamulec i chuj, że na środku drogi. Dosłownie 10 sek później już było wszystko ok. Zaznaczę, że była to wtedy moja pierwsza dłuższa trasa samochodem.
Zgłoś
Brzydkii 2015-05-14, 11:59 1
@up do tych co mówią że zasłabnięcia da się ogarnąć. Nie, nie da sie. Ostatnio na środku ulicy zrobiło mi się na momencie ciemno przed oczami, a potem obudziłem się na ziemi. Nic nie wskazywało na to żebym miał stracić przytomność.
Zgłoś
Kapsel_21 2015-05-14, 13:16
A mi to się wydaje że tego typu wypadki to są po prostu próby samobójcze, na pewno nie wszystkie ale część tak. Dość dziwne jest to że samochód zjeżdża na przeciwny pas akurat wtedy gdy jest tam ciężarówka, a o takich wypadkach dość często się słyszy i zawsze jest "Samochód z niewyjaśnionych przyczyn zjechał na przeciwny pas". Nie wiem jak to jest dokładnie, ale w przypadku samobójstwa ubezpieczyciel chyba nie wypłaca rodzinie odszkodowania, co innego w razie nagłego wypadku...
Zgłoś
N527 2015-05-14, 13:57
Nieee, jakby chciał się zabić to by mocniej skręcił by totalnie na czoło podejść. Tutaj zaczał wolno zjezdzac
Zgłoś
Deathrun 2015-05-14, 15:23
2matt2 napisał/a:

Kierowca volkswagena passata z nieustalonej przyczyny zjechał na przeciwny pas ruchu i czołowo zderzył się z ciężarówką,

Ja wiem dlaczego zjechał na przeciwny pas ruchu...

bo skręcił kierownicą w lewo.

Badum-tsss
Zgłoś
mamut360 2015-05-14, 18:48
offset idealny... Jak na Euroncap...
Zgłoś
eMJay8086 2015-05-15, 11:17
Zajebał jak przysłowiowy dzik w sosnę.
Zgłoś
jackalski 2015-05-15, 14:43
V:6/10
A:10/10
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem