18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Czołowe zderzenie
zygmuntor • 2014-06-01, 12:40
Czołowe zderzenie i latający rusek, któremu włączył się napęd 4x4 w drodze na pobocze. Od 0:15
źródło: ochevidets.ru/rolik/66436/
PS. W 0:03 widać ceny paliw w Moskwie. W zależności od rodzaju paliwa to jest od 27,60 do 31,40 rubli za litr (widać ceny nie widać rodzaju). Licząc to po kursie średnim wychodzi 2,42-2,75 zl za litr benzyny czy oleju napędowego...
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Usztafik 2014-06-01, 13:58
Żydowskie oko wypatrzyło? A tak na serio, to nie ma czym się dziwić. Wszędzie jest tańsze paliwo niż u nas, a paradoksalnie jest ogromna ilość samochodów. Moja kuzynka, która mieszka na stałe w USA, jak przyjechała do Polski w odwiedziny, to najbardziej zaskoczył ją fakt, że w Polsce jeździ tyle dobrych samochodów. Polska kraj absurdów, a za rozpierdalających się rusków zawsze piwko.
Zgłoś
J................r 2014-06-01, 14:02 2
@UP
Ty jestes glupim Ciulem.
oprocz Usa, rosji, jeszcze napisz jak paradoksalnie tanie paliwo jest w zjednoczonych emitratacg czy w arabi saudyjskiej.
Bo jakos niemcy to do polski cisna po wache a panst europejskich paliwo mam najtansze !!
Zgłoś
stery_srh 2014-06-01, 14:14 1
Zwolennik niezapinania pasów.
Zgłoś
Usztafik 2014-06-01, 14:16 1
JADoktor napisał/a:

@UP
Ty jestes glupim Ciulem.
oprocz Usa, rosji, jeszcze napisz jak paradoksalnie tanie paliwo jest w zjednoczonych emitratacg czy w arabi saudyjskiej.
Bo jakos niemcy to do polski cisna po wache a panst europejskich paliwo mam najtansze !!

Dupie byłeś gówno widziałeś. Niemcy jeżdżą po wachę po kurwa polski złoty jest tańszy od euro baranie. Do Polski to jeżdżą i kurwa Litwini po lit wyżej stoi parę groszy i już się opłaca, zwłaszcza żarcie kupować. Generalnie to poczytaj książki albo coś po piszesz jak potłuczony. A ciulem to możesz obrazić osobę mieszkającą na Śluzku bo dla mnie to słowo nic nie znaczy.
Zgłoś
GloomyUndertaker 2014-06-01, 14:48
usztafe napisał/a:

Dupie byłeś gówno widziałeś. Niemcy jeżdżą po wachę po kurwa polski złoty jest tańszy od euro baranie. Do Polski to jeżdżą i kurwa Litwini po lit wyżej stoi parę groszy i już się opłaca, zwłaszcza żarcie kupować. Generalnie to poczytaj książki albo coś po piszesz jak potłuczony. A ciulem to możesz obrazić osobę mieszkającą na Śluzku bo dla mnie to słowo nic nie znaczy.

No kurwa no nie!
Jebani dyslektycy, nie po to macie autokorektę żeby była, tylko po to żeby jej używać! Chyba że sadistic według was polega na tym że katujecie ludzi czytaniem waszych wypocin.
Zgłoś
~Velture 2014-06-01, 15:03 4
Cytat:

Dupie byłeś gówno widziałeś. Niemcy jeżdżą po wachę po kurwa polski złoty jest tańszy od euro baranie.

Ty kurwa tak na poważnie jesteś tak skończonym kretynem czy tylko udajesz? No kurwa.... Większego debila dawno nie widziałem tutaj. Wiadomo idioto ,że jakby euro było po 2zł to by było droższe a jak po 10zł to o wiele tańsze. Gość ci napisał wyraźnie ,że niemce jeżdżą do nas bo paliwo jest tańsze.... KURWA JEST a ty pierdolisz na zasadzie "nie jest tańsze tylko kurs euro jest taki".
Dobra nie potrafię już spokojnie mu tego wytłumaczyć
Zgłoś
baja12323 2014-06-02, 12:05
cena jaka ci wyszła, jest caną za benzyne 92, albo to cena na dzikich stacjach, bo normalnie na stacjach kosztuje ok 3,5zł za litr benzyny 95 jak i NO
Zgłoś
WAT 2014-06-02, 12:11
Oszukać przeznaczenie - Russian edition
Zgłoś
06badoch98 2014-06-02, 12:30 1
Nie będę teraz każdego cytował co pisał o benzynie, ale w Polsce benzyna jest bardzo tania, w np. Niemczech jest droższa o ok. 1 zł od naszej, ale proporcjoalnie w stosunku do ich zarobków jest taniej, a co dopiero w Polsce.
Zgłoś
bartholomai 2014-06-02, 12:45 1
Może i tańsze, ale próbowaliście na nim jechać? Siarki tam więcej niż benzyny
Zgłoś
MaczoJuh 2014-06-02, 14:05
@06badoch98
Jeszcze napisz, ze w Noewegi benzyne maja drozsza dwukrotnie, ale pamietaj, ze oni zarabiaja 5 razy wiecej.
Zgłoś
kisiel1993 2014-06-02, 16:26
@baja12323
mylisz się kolego na lukoil cena za litr ropy wynosi 33.60 rubli (3.02zł), a cena 95 to 34 ruble (3,06zł). Wiem to bo często jestem w Rosji ( tak tankuję tam samochód).
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-06-02, 16:42
Jeden litr ON na Białorusi kosztuje 0,99$ czyli 3,04 PLN, ale oni nie mają tam dojebanych do ceny tylu podatków/sratków i akcyz co my.
Zgłoś
Artu 2014-06-02, 16:47
Gadacie, jeżdżę po ropę do Mamonowa na NefteGAZ. Mają lepszą niż w Polsce, dlatego że w naszej jest od zarąbania ekododatków a tamta ma o wiele więcej cetanów

Deal with it!

Sadistic Expert
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem