Kierowca Kii Optima zasnął za kierownicą i zderzył się czołowo z Volkswagenem Polo. Rosja w pobliżu wsi Krasnaja Bashkiria
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękna śmierć, taka we śnie, a nie to co jego współpasażerowie we wrzasku i panice
longlong7 napisał/a:
Piękna śmierć, taka we śnie, a nie to co jego współpasażerowie we wrzasku i panice
Wątpię. Zbyt nowe samochody, za wolno.
camson napisał/a:
Wątpię. Zbyt nowe samochody, za wolno.
Też wątpię, nie widać, żeby buty spadły
Ustawione. Auto z którego akcja jest filmowana ma specjalne, wzmocnione szyby, więc stąd ten niebiesko-fioletowe kolor.
Filmik nagrano, ale zapomniano o obróbce. Takie czasy. Nagrać i jak najszybciej wrzucić do Internetu.
Filmik nagrano, ale zapomniano o obróbce. Takie czasy. Nagrać i jak najszybciej wrzucić do Internetu.
kolosasz napisał/a:
Ustawione. Auto z którego akcja jest filmowana ma specjalne, wzmocnione szyby, więc stąd ten niebiesko-fioletowe kolor.
A tak poza tym wszystko ok z tobą?
Obudził się?
jak moj brat przyjebal babce w dupe przy jakis smiesznych >40km/h to drzwi sie wygiely i praktycznie nie mozna bylo ich otworzyc bez wyginania blachy. A tutaj elegancko, te nowe autka i strefy zgniotu ratuja zycie zdecydowanie
@kolosasz czyli ktoś rozjebał dwa samochody aby móc wrzucić filmik nakręcony przez wzmacniane szyby nadające niebieski odcień nagrywanym filmom? Kurwa rzeczywiście!
według mnie to oni obaj zasnęli, bo ten atakowany nawet nie próbował manewrować ;p
Ten niebieski zafarb to po prostu kwestia balansu bieli, czyli odpowiedniego ustawienia (lub jego braku) kamery. Nie ma co poświęcać na to czasu - lepiej na chemtrails czy logikę feministek
ciekawe ile G przy pierdolnięciu nabili. Pewnie ruski kosmonauta by się najwyżej porzygał, a potem na
jak wcześniej napisali, nowe samochody są jednak dużo lepsze , bezpieczniejsze ,niż choćby kilkanaście lat temu
o ładzie nie wspomnę
o ładzie nie wspomnę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów