📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Liczyłem na to, że z tirem ;-(
Tak właśnie powinna wyglądać dobra czołóweczka: ambitna próba wyprzedzenia dwóch tirów na chujowej jednopasmówce + chwilowy brak widoczności* + fatalne warunki nawierzchni + zapierdalanie jak głupi + próba powrotu na swój pas / próba zjechania na pobocze przez ofiare co kończy się obustronnym poślizgiem = oczywiście nie w przeciwległe strony tylko na czołóweczkę, oczywiście nie ma opanowania poślizgu tylko hebel w podłogę i blokowanie kół, ku uciesze Sadoli
* co oczywiście dla kozaka nie jest powodem do przerwania manewru bo "zakładamy że nic nie jedzie"
* co oczywiście dla kozaka nie jest powodem do przerwania manewru bo "zakładamy że nic nie jedzie"
Najlepsze jest to, że On sam stracił przyczepność przed zderzeniem. Wyrównałby gdyby nie jadące na niego autko, ale tak jakby zwrócić uwage, to od tego zapierdalania, sam zaczął kręcić bączka.
Miałem parę dni temu podobną sytuację. Wyprzedzanie na zakręcie, godzina 21:40 plus mżawka i mgła. Wyprzedza TIRa, bezmózgi jełop. Drodzy sadole, dajcie mi jeden dobry powód, żeby nie ucinać jaj takim debilom, aby nie przekazywali swojego upośledzenia dalej.
Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów