Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To była sytuacja w której można by było uciec ale samochody musiały by mieć większą moc, te ich manewry widać że generowane słaba mocą, zwłaszcza tego winnego gdyby miał moc to było miejsce do pójścia jak dzik w żołędzie.
Tak kurwa uciekli by, ale z tego świata
Cwaniaczek z kamerką czekał ze zjazdem na awaryjny do momentu aż tamten odpuści i się schowa. No ale nie odpuścił i próbował ucieczki. Gdyby nagrywający od samego początku zjechał na swój awaryjny i zrobił miejsce dla wyprzedzającego to nic by się nie stało. No ale on chciał pokazać że ma większego wacka, no i pokazał. Szpital, stracony czas, zdrowie, pieniądze, nerwy - no ale w końcu według internetowych znawców - miał do tego prawo
Popieram, golfista trafił na zwykłego chuja. Warunki do wyprzedzania na trzeciego nie były złe
Cwaniaczek z kamerką czekał ze zjazdem na awaryjny do momentu aż tamten odpuści i się schowa. No ale nie odpuścił i próbował ucieczki. Gdyby nagrywający od samego początku zjechał na swój awaryjny i zrobił miejsce dla wyprzedzającego to nic by się nie stało. No ale on chciał pokazać że ma większego wacka, no i pokazał. Szpital, stracony czas, zdrowie, pieniądze, nerwy - no ale w końcu według internetowych znawców - miał do tego prawo
Stracone pieniądze to nie, bo idzie spokojnie za ogromny ból w kręgosłupie wycisnąć grubo ponad 100k
przy odrobinie szczęścia mogli jakoś się minąć, no ale wybrali ten sam kierunek przy próbie ominięcia. Sprawca oczywiście bezdyskusyjny
Próbowali się wyminąć .
...nie dałem rady
Zrzucanie winy na ofiarę vol. 2137
Typowo polskie buraczane podejście, cwaniaczek to był w golfie bo mógł odpuścić i się schować ale musiał pokazać że ma większego!
Co Ty pierdolisz?? Co ma moc to wymijania? Tu się po prostu nie zrozumieli, gdzie uciekać i tyle. Debil z Golfa powinien stracić lejce na co najmniej 10 lat.
Kierowca z golfa jest debilem do kwadratu, nie dość że wyprzedza na czołówkę to jeszcze ucieka do lewej czego się nigdy nie robi bo są właśnie takie efekty.
Kierowca z golfa jest debilem do kwadratu, nie dość że wyprzedza na czołówkę to jeszcze ucieka do lewej czego się nigdy nie robi bo są właśnie takie efekty.
Trochę mnie ta wypowiedź zaskoczyła, ale golfista dobrze zrobił, to nagrywający spierdolił sprawę
Co ty pieprzysz
Widzę tylko to co wrzucone na filmie, moja ocena to golfiarz zjeżdza na lewo tak jakby zasłabł czy coś w ten deseń. Nie jest to wyprzedzanie bo jechał by równolegle do wyprzedzanego auta. W pewnym momencie ocknął się i próbował wrócić. Tak to dla mnie wygląda i też bym tak jechał na wprost co jest najrozsądniejsze, bo:
- jak się okaże że mam rację to mnie minie z prawej
- jak się mylę to jadę na czołowe co jest najbezpieczniejsze dla mnie bo tak są auta zaprojektowane pod względem bezpieczeństwa (zjeżdzając ryzykuję rów, Nie chciał bym trafić przepustu betonowego w rowie )
No i jak widać obydwoje żyją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów