Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To była sytuacja w której można by było uciec ale samochody musiały by mieć większą moc, te ich manewry widać że generowane słaba mocą, zwłaszcza tego winnego gdyby miał moc to było miejsce do pójścia jak dzik w żołędzie.
Co Ty pierdolisz?? Co ma moc to wymijania? Tu się po prostu nie zrozumieli, gdzie uciekać i tyle. Debil z Golfa powinien stracić lejce na co najmniej 10 lat.
To była sytuacja w której można by było uciec ale samochody musiały by mieć większą moc, te ich manewry widać że generowane słaba mocą, zwłaszcza tego winnego gdyby miał moc to było miejsce do pójścia jak dzik w żołędzie.
Ty to ziomuś lepiej nie myśl... bo słabo ci idzie...
Cwaniaczek z kamerką czekał ze zjazdem na awaryjny do momentu aż tamten odpuści i się schowa. No ale nie odpuścił i próbował ucieczki. Gdyby nagrywający od samego początku zjechał na swój awaryjny i zrobił miejsce dla wyprzedzającego to nic by się nie stało. No ale on chciał pokazać że ma większego wacka, no i pokazał. Szpital, stracony czas, zdrowie, pieniądze, nerwy - no ale w końcu według internetowych znawców - miał do tego prawo
Ton Twojej wypowiedzi zrzuca winę na kamerkowicza, nie wiem skąd ta moda na oskarżanie poszkodowanego… poza tym masz racje, gdyby od razu przytulił prawą stronę to sytuacje mógł uratować. Co nie zmienia faktu, ze cała wina po stronie bambusa z naprzeciwka
Mówienie ze moc by tu coś zmieniło tez zjebane, ale fakt im więcej mocy na tego typu drogach bądź ’50 = się bezpieczniej.
Wyprzedzanie licząc ze typ z naprzeciwka złamie przepisy żeby ktoś mógł sobie wyprzedzić jest zjebane i ryzykowne i tu ryzyko mu się nie opłaciło. Za takie rzeczy powinni stawiać zarzut usiłowania zabójstwa i tyle.
A ze większość kierowców na np 50 zjeżdża żeby każdy się sprawnie wyprzedzał to tylko na + ale wymuszanie tego to glupota
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów