📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Dobra czołóweczka nie jest zła.
(jeżeli nie bierzemy w niej udziału)
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Dobra czołóweczka nie jest zła.
albo prowadzimy ciężarówkę
Kurwa, nie wiem czemu sadol jest zasrany wypadkami samochodowymi. To jakis błąd w matrixie. Nudy, kiła i smród
Ale mam oglądać ileś razy po 25 (dwadzieścia pięć) sekund filmu czy po 25 (dwudziestej piątej) sekundzie zacząć oglądać?
petru23 napisał/a:
Ale mam oglądać ileś razy po 25 (dwadzieścia pięć) sekund filmu czy po 25 (dwudziestej piątej) sekundzie zacząć oglądać?
Wykaż się niezmąconym niczym intelektem i domyśl się
Pralpunkt napisał/a:
Chociaż tu nie ma. Żadnych protestów
Jak ci cenzura zamknie Sadola, to będziesz protestował w kuchni? Zawsze zostanie prawdziwie niezalezna.pl.
to chyba na drutach musiał jechać, żeby przy takiej prędkosci go zniosło
T3RMINATOR napisał/a:
Czołóweczka z ciężarówką
To już konsekwentnie "Czołóweczka z ciężaróweczką".
Pralpunkt napisał/a:
Chociaż tu nie ma. Żadnych protestów
Dobrze rozjebany idiota zawsze łagodzi obyczaje i powoduje jedność w narodzie.
petru23 napisał/a:
Kamerki samochodowe?
sokol358 napisał/a:
Kurwa, nie wiem czemu sadol jest zasrany wypadkami samochodowymi. To jakis błąd w matrixie. Nudy, kiła i smród
Kamerki samochodowe ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów