W Londynie doszło do ekscytującego pojedynku!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Oglądać bez muzyki.
chujowe. pozdrawiam
Zlosiejek napisał/a:
Muzyczka, Fajna Muzyczka, Co to za Muzyczka?
Scream Of Liberty (Original Mix) - Adrien Aubrun & Francois Dennig
znalazłem tylko ia srajtjunsach: itunes.apple.com/pl/album/scream-of-liberty/id603539357?i=603539416&am...
Pfff. Między centrum a świętokrzyską oraz świętokrzyską a ratuszem arsenał jestem w stanie zrobić dokładnie to samo.
jak przebiegniesz miedzy ratuszem a świętokrzyską to stawiam kratę piwa! i nie wirtualną
DustEater napisał/a:
Scream Of Liberty (Original Mix) - Adrien Aubrun & Francois Dennig
znalazłem tylko ia srajtjunsach: itunes.apple.com/pl/album/scream-of-liberty/id603539357?i=603539416&am...
Ty Mój Szukaczu Ty ! no dawaj no niech cię uścisnęę :***
To czekam na filmik w takim razie!! I dobijam się do kraty piwa z @diger , a jak dobrze pójdzie to i drugą kratę się wychyli. Chyba że jebiesz farmazona i będziesz jak ta pizda co miała wychlac wiskacza a się obsrał.
Pozdrawiam i czekam na filmik
To czekam na filmik w takim razie!! I dobijam się do kraty piwa z @diger , a jak dobrze pójdzie to i drugą kratę się wychyli. Chyba że jebiesz farmazona i będziesz jak ta pizda co miała wychlac wiskacza a się obsrał.
Pozdrawiam i czekam na filmik
Motorniczy pewnie zatrzymał się na bocznym i bił brawo
Lubie taki filmiki gość wstał z krzesła i COŚ zrobił a hejty już atakują
Nie wiem czemu ale po oglądnięciu mam tylko jedno przemyslenie...
"I wszyscy ludzie w pociagu klaskali..."
"I wszyscy ludzie w pociagu klaskali..."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów