W Londynie doszło do ekscytującego pojedynku!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"Ja pierdole jak ty Polak wyglądasz, masz 5 złotych."
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Szukanie nie boli drodzy sadole.
Zlosiejek napisał/a:
Muzyczka, Fajna Muzyczka, Co to za Muzyczka?
Sam trochę poszukałem i to co Ci DustEater przesłał to nie to. Tutaj mam linka do odpowiedniej nutki.
youtube.com/watch?v=GGOIfx2IPJg
fun07 napisał/a:
Sam trochę poszukałem i to co Ci DustEater przesłał to nie to. Tutaj mam linka do odpowiedniej nutki.
youtube.com/watch?v=GGOIfx2IPJg
Chodź Na browar Stawiam!
Niestety, kiepski ze mnie detektyw. Chociaż nawet wciagnałem w poszukiwania Brata, Sound Hound nic nie znalazł, My też.
Słabe lolki z nas, ale za to dla was "BIG THANKS" )
Niestety, kiepski ze mnie detektyw. Chociaż nawet wciagnałem w poszukiwania Brata, Sound Hound nic nie znalazł, My też.
Słabe lolki z nas, ale za to dla was "BIG THANKS" )
fakt, ta nuta nas pokonała Również dziękuję za nazwę nutki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów