Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nagrywał wideo jak tir jedzie 80km na godzinę a on tańczy na miejscu pasażera pozostawiając miejsce kierowcy puste jak jego łeb.
To był skrajny przypadek, ale codziennie widzicie jak kierowcy ciężarówki jeżdżą wpatrzeni w ekrany telefonów.
Znałem kiedyś typa który pracował jako kierowca TIRa.
Nagrywał wideo jak tir jedzie 80km na godzinę a on tańczy na miejscu pasażera pozostawiając miejsce kierowcy puste jak jego łeb.
To był skrajny przypadek,..
No, naprawdę był to skrajny przypadek.
Patrzył Ci prosto w dupę i tańcząc jebał Cię w zad.
No, naprawdę był to skrajny przypadek.
Patrzył Ci prosto w dupę i tańcząc jebał Cię w zad.
Tych intymnych szczegółów nie musiałeś akurat zdradzać.
Między nami już nigdy nic nie będzie. To koniec.
Tych intymnych szczegółów nie musiałeś akurat zdradzać.
Między nami już nigdy nic nie będzie. To koniec.
Szacun za szczerość.
Na C budowa autostrady wozidłem kiper w górze i w most, na ce poszłem, i zaś pech, przez zawracaniu klin naczepa siodło, ma się pecha w zyciu
Mama nadzieję, że reszta domowników zdrowa.
Na C budowa autostrady wozidłem kiper w górze i w most, na ce poszłem, i zaś pech, przez zawracaniu klin naczepa siodło, ma się pecha w zyciu
Eh Wacław, może spróbuj w gastronomii
Saszka czy debil niepotrafiący sklecić jednego zdania?🤔
[ Dodano: 2024-08-01, 14:32 ]
Już wiem. Po prostu kierowca TIRa
To był skrajny przypadek, ale codziennie widzicie jak kierowcy ciężarówki jeżdżą wpatrzeni w ekrany telefonów.
To nie był skrajny przypadek, to był normalny przypadek. Kiedy taki butloszczoch ma czytać Sadola, jak po robocie na dwa wkłady do tachometru jest zmęczony? W czasie jazdy nic się nie dzieje i nudno...
To jest 45-ty kilometr obwodnicy.
A jak pojedziesz na słynny 101-y kilometr będzie dopiero cyrk!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów