📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Celowniczy ma fajną symulację....
Trzeba przyznać że ci cziorni mają jaja.
Roślinność mi na Deutchland nie wygląda.
Ale przede wszystkim: @Halman, możesz dać proszę namiar na tą przeróbkę Vier Panzer? Muzę i/lub słowa? Sama nie znajdę bo język szwabski pamiętam jeszcze dużo słabiej niż kacapski.
Ale przede wszystkim: @Halman, możesz dać proszę namiar na tą przeróbkę Vier Panzer? Muzę i/lub słowa? Sama nie znajdę bo język szwabski pamiętam jeszcze dużo słabiej niż kacapski.
leonidkacap napisał/a:
brakuje tylko szarika
zjedli go murzyny
majeńka napisał/a:
Trzeba przyznać że ci cziorni mają jaja.
^ Dzięki! Będę ci wdzięczna całe 20 sekundy!
Jakoś mi się ubzdurało że to parodia. Ale po prostu przeceniłam swoją znajomość niemieckiego.
Trochę dziwne że lepiej rozumiem już nawet portugalski (w piśmie; mowy ani dudu), hiszpański czy serbski — niż niemiecki którego się przecież w szkole uczyłam.
Jakoś mi się ubzdurało że to parodia. Ale po prostu przeceniłam swoją znajomość niemieckiego.
Trochę dziwne że lepiej rozumiem już nawet portugalski (w piśmie; mowy ani dudu), hiszpański czy serbski — niż niemiecki którego się przecież w szkole uczyłam.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów