Miłego oglądania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dlateo prawo jazdy powinno byc dla zajebistych kierowcow a nie calej choloty ktora nie wie nawet jak wyglada znak ustap pierszenstwa, i co roku egzamin sprawdzajacy, wtedy nei dosc ze byloby luzniej na drogach bo jezdziloby tylko z 10% tego co teraz to jeszcze jezdzilyby same o garniete osoby a nie tepe pizdy
A pierdol się Gdyby twój system funkcjonował to takie kompilacje pojawiałyby się dość sporadycznie a każdy lubi oglądać wypadki. Miej na uwadze dobro sadola z działem hard włączniedlateo prawo jazdy powinno byc dla zajebistych kierowcow a nie calej choloty ktora nie wie nawet jak wyglada znak ustap pierszenstwa, i co roku egzamin sprawdzajacy, wtedy nei dosc ze byloby luzniej na drogach bo jezdziloby tylko z 10% tego co teraz to jeszcze jezdzilyby same o garniete osoby a nie tepe pizdy
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
a tam, zawsze znajdzie sie jakis gowniarz co podpieprzy staremu kluczyki
-George Orwell
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz-George Orwell
Niektóre samochody na tej kompilacji są jak pociski samonaprowadzające.
nigdy nie sądzilem ze ogladanie jak sie ludzie rozpierdalają przy odpowiedniej muzyce może być takie relaksujące
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów