18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Czuć wiosnę
przeme13 • 2014-02-24, 14:56
Przemierzając ostatnio w słoneczny dzień ulice metropolii Poznań, natknąłem się na dwie dziewczynki w wieku około lat 10. Rozochocone, najpewniej przez szybko zbliżającą się wiosnę, pełne wewnętrznej radości przebiegały parę metrów przede mną przez tzw. zebrę na jezdni. Zadowolony z ujrzenia tak uroczego obrazku, z lekkim uśmiechem pod wąsem, zmierzałem dalej tą samą drogą w kierunku z którego nadchodziły owe nasiona naszego dziedzictwa. W pewnym momencie gdy odległość między nami zmniejszyła się do mniejszej niż 10 metrów, z radością dostrzegłem, że z ich ust do moich uszu dodarła jakże znana i lubiana wśród ogółu przyśpiewka. Wtedy wiedziałem już, że ten dzień będzie dniem udanym. Brzmiało to tak:

"ZAWSZE I WSZĘDZIE, POLICJA JEBANA BĘDZIE!"

Przyszłość naszego narodu jest w dobrych rękach.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
b................5 2014-02-24, 15:52 3
"Zadowolony z ujrzenia tak uroczego obrazku, z lekkim uśmiechem pod wąsem, zmierzałem dalej tą samą drogą w kierunku z którego nadchodziły owe nasiona naszego dziedzictwa."

Zgłoś
nowynick 2014-02-24, 16:00
jakiś nawalony admin zamiast do sucharów na główną przeniósł?
Zgłoś
Hooorq 2014-02-24, 16:01 1
Że policja musi być to chyba dla każdego rozumnego jest jasne.Ale w Polsce policja ma taką a nie inną opinie bo sobie taką wyrobiła połowa debili bez wykształcenia połowa ddruga połowa po znajomości.Pewnie są tez uczciwie o dobrze pracujący polijanci ale jakoś jestem przekonany że są zdecywaną mniejszością.Jeśli ufacie tej insytucjii to gratuluje optymizmu
Zgłoś
podlasianin374 2014-02-24, 16:21
ale patologia tam u was
Zgłoś
Spiddy 2014-02-24, 16:43 1
A może to taka sprytna pułapka na cioty. Temat wszedł na główną, a admini zapisują w notesiku tych co tak lubią policję, żeby ich później wypierdolić. Opanujcie się, ludzie. Przecież jak społeczeństwo spróbuje wreszcie obalić rząd, to żaden policjant was nie oszczędzi bo "o, to ten co mi loda robił za sklepem". Nie, oni was, rurkowców, będą bili jeszcze mocniej od innych.

Życie to pieniądz imperatora, dobrze go wydaj
Zgłoś
WojtekZakus 2014-02-24, 16:52
Cytat:

(...) Zadowolony z ujrzenia tak uroczego obrazku, z lekkim uśmiechem pod wąsem(...)

Nie znając przeszłości nie można oczekiwać przyszłości
Zgłoś
Aquado 2014-02-25, 13:52
ehhh dno...

„marność nad marnościami i wszystko marność".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów