📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Pasuje do Land Rovera?
Burn! Loot! Murder!
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Ciekawe kto znajdzie nowe zastosowanie dla murzynów. Do zbierania bawełny się nie nadają bo kradną
@up
ale jesteś dowcipny...sam pewno nic nie ukradleś... ale co do pytania - murzyni tylko do sportu, murzynki za to jak byłem młody wydawało mi się, że do takiej jednej ciekawej rzeczy... ale z wiekiem mi przeszło.
ale jesteś dowcipny...sam pewno nic nie ukradleś... ale co do pytania - murzyni tylko do sportu, murzynki za to jak byłem młody wydawało mi się, że do takiej jednej ciekawej rzeczy... ale z wiekiem mi przeszło.
Mam też inwalidę ale kto weźmie inwalidę?
Muszę gnoja karmić, sam gnoja przejechałem i nie mam wyjścia.
Sam mam jednego zdrowego sk... na wydanie, tylko sprytny dziki ch.. nie daje się złapać.
Mam też inwalidę ale kto weźmie inwalidę?
Muszę gnoja karmić, sam gnoja przejechałem i nie mam wyjścia.
up
jak nie masz jak masz możesz go zjeść
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
jak nie masz jak masz możesz go zjeść
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Koty są żylaste.
Wolę psy.
Wolę psy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów