I wiedzcie, że Boga nie ma a pis to lewica.
Szkoda, że jeden z braci za kradzież księżyca dostał karę śmierci, bo by Ci święta dwójca pokazała, gdzie Twoje miejsce.
...
To jest podjazd w stylu gimnazjum. Świadczy o niskiej inteligencji autora, który nie potrafi trolowac.
Starałem się jak mogłem zniżyć do twojego poziomu. Cieszę się, że rozpoznałeś i doceniłeś moje zamiary
Mimo, że nie obce ci tylko jedno - nieokiełznana chcica, to życie oraz słownik jest także pełne nazw innych uczuć - czasami po zupełnie drugiej stronie wykresu
Doskonale wiem, że lecisz na niego, bo 'Velture' Ci się znudził
Tak samo widzę każdą inną parę "normalną" hetero liżącą się na ulicy i osoby, którzy mają problem, gdy zobaczą 2 chłopaków idących spokojnie za rękę. Liżący się hetero im nie przeszkadzają, bo to nie jest "obnoszenie sie z orientacją".
Kogo obchodza twoje pedalskie wizje.
Mimo, że nie obce ci tylko jedno - nieokiełznana chcica, to życie oraz słownik jest także pełne nazw innych uczuć - czasami po zupełnie drugiej stronie wykresu
Sam się weź za słownik, "mimo że" jest spójnikiem złożonym i nie rozdziela się go przecinkiem.
Sam się weź za słownik, "mimo że" jest spójnikiem złożonym i nie rozdziela się go przecinkiem.
Po "słownik" powinna być kropka albo myślnik, a nie przecinek, anal-fabeto
abraxus i loaloa
a nie kurwa to laska, w takim razie abraxus i...kurwa i właśnie kto?
No juz pisali, ze jego matka przeciez
To wtedy jak jechal na kolonie i sie zegnali ze soba
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów